Umilirea călătorilor timișoreni continuă

Un număr mare de timișoreni apelează, zilnic, la mijloacele de transport în comun atunci când se deplasează în localitate.

Cu toate acestea, autoritățile locale continuă să-și bată joc de ei, tratându-i cu o indiferență crasă.

Deși mass-media a relatat, în numeroase rânduri, despre umilința la care sunt supuși timișorenii care așteaptă, fără noimă, fără oră precisă, zeci de minute în stații până la sosirea unui mijloc de transport în comun, nu s-a luat nici o măsură de îndreptare a acestei anomalii.

Elicoptere şi avioane Mig 21 Lancer şi F-15, pe cerul Timişoarei

afisaj ratt

Cei care au depus reclamații la Regia Autonomă de Transport Timișoara au rămas cu un gust amar, căci nici una dintre solicitări nu a fost luată în seamă.

Reprezentanții regiei susțin că timpul mediu de așteptare este de zece minute, dar, în realitate, acesta este cel puțin dublu.

Ţeapă în supermarketurile din Timişoara

Faptul că de ani de zile această problemă nu a fost rezolvată denotă nu doar un management defectuos, ci și o lipsă de bun-simț a celor care îngăduie astfel de situații.

6 Comments
Anamaria 23/07/2016
Aseară, pe la ora 20, am așteptat 28 min după tramvaiul 4!!!! Este penibil intr-un oraș ce se vrea a fi capitala europeana sa stai jumătate de ora sa aștepți un mijloc de transport în comun...... Cat despre condițiile pe care trebuie sa le suporți intr-un tramvai, de exemplu, nu are rost sa mai discutam.....căldură, miros, mizerie.....
T 22/07/2016
Nu numai aerul conditinat este problema ci si de situati ca Maria Stoia care a asteptat mijlocul de transport in comun si pe cealalta au trecut trei aproape in acelasi timp asa se intimpla cu toate mijloacele in comun din Timisoara , panourile sunt degeaba ca scrie ca ar trebuii in statie dar nu intra dupa care se schimba automat fara ca sa intre mijlocul de transport in statia dar cum ati zis si dumneavoastra draga redactie este un management defectuos si nu le pune cate un calculator si cand ajung in statia cu destinatie sa reseteze cronometrul dar totul este cum este dar nesimtirea controlorilor intrece orice ,sa vezi cum ea persoana de guler si sa il dea jos din mijlocul de transport parca este autoturism proprietate personala si ce limbaj folosesc care te ingrozesc chiar daca esti calator cinstit si iti iei bilet care este pe zi ce trece tot mai scump si te gindesti ca mai primesc si beneficii de la stat iti vine rau de a dreptul
Maria Stoian 22/07/2016
ASTAZI AM CIRCULAT CU TRAMVAIUL 9 SI AM ASTEPTAT FOARTE MULT IN STATIA DRUBETA[SPRE CALEA SAGULUI], PESTE 20 MINUTE. INSPRE SPITALUL JUDETEAN AU TRECUT TREI TRAMVAIE, CHIAR UNUL DUPA ALTUL , DAR IN SENS INVERS NIMIC. ERA AFISAT PE PANOU CA MAI SINT CITEVA MINUTE, CIND S-A SCHIMBAT REPEDE PE 21 DE MINUTE. IN CALDURA DE LA ORA 13 E GREU SA PLECI PE JOS, DUPA CE STAI ZECI DE MINUTE ASTEPTIND SA VINA ,,MINUNEA'' .DAR PENTRU CA BATAIA DE JOC SA FIE PINA LA CAPAT , A APARUT SI TRAMVAIUL MULT ASTEPTAT, CARE ERA DE FAPT O,,SAUNA'', PE SCAUNE NU SE PUTEA STA , CA DOGOREA O CALDURA INSUPORTABILA. DEGEABA AU CERUT CALATORII VATMANULUI SA NU MAI DEA CALDURA, A SPUS CA ESTE CALD DE LA MOTOARE, A RAS SI A COMENTAT IN ZEFLEMEA CU O DOAMNA CE IL INSOTEA IN CABINA.TRAMVAIUL A FOST IN STATIA GH. RANETTI , LA ORA 13 SI 25 MINUTE[SPRE C. SAGULUI, DACA VREA CINEVA SA-L IDENTIFICE
Maria 22/07/2016
Lipsa aerului condiționat este o problema, în aceste zile de canicula. Ieri am mers cu tramvaiul 10 di P-ta Maria pana la abator, norocul meu ca am avut un evantai în poșetă ca altfel, cred ca leșinat. Nici geamuri care sa se deschidă măcar, un adevărat coșmar sa călătorești cu RATA. Eu am noroc ca circul foarte rar ( ma folosesc de bicicleta), dar oamenii care plătesc abonamente luna de luna, și sunt obligați sa suporte astfel de condiții!