Elicoptere şi avioane Mig 21 Lancer şi F-15, pe cerul Timişoarei

F 15

În fiecare an, cuceritorii înaltului sărbătoresc, pe 20 iulie, Ziua Aviației Române și a Forțelor Aeriene, Sfântul Ilie fiind ales drept patron al aviatorilor români cu aproape un secol în urmă, în 1913.

La Timișoara, sărbătoarea va vea loc cu un mic decalaj calendaristic, manifestările aniversare având loc chiar sâmbătă, 23 iulie, la Aeroportul Militar de la Giarmata.

Avioane de transport sau de vânătoare, precum și elicoptere militare vor brăzda, începând cu ora 9, cerul de deasupra pistei unde, cu mic, cu mare, timișorenii sunt invitați să participe la spectacol.

Ţeapă în supermarketurile din Timişoara

De la IAR 330 la modernizatul elicopter Puma și de la aeronave de transport la Mig 21 Lancer, cu toate vor putea fi admirate, fie în evoluțiile lor din văzduh, fie la sol, de publicul pentru care accesul va fi liber.

Umilirea călătorilor timișoreni continuă

În plus, s-ar putea ca spectatorii să aibă parte de o surpriză din partea colegilor întru alianță militară ai aviatorilor timișoreni, existând posibilitatea ca spectatorii să-și ațintească privirea asupra unei formații de F-15, conduse de piloții americani deasupra aeroportului de la Giarmata.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns