Senzații tari, numai cu RATT! Un vatman a căzut din mers, iar tramvaiul şi-a continuat deplasarea sute de metri

tramvai 4 1

Călătorii unui tramvai care circula vineri după-amiază pe linia 4, dinspre AEM spre Piața Traian, au trăit clipe care le-au ridicat puternic nivelul de adrenalină.

Vatmanului i s-a făcut rău, a leșinat și a căzut pe carosabil prin ușa pe care o ținea deschisă, din cauza căldurii infernale din tramvaiele vechi și neadaptate climei din Timișoara.

Incidentul a avut loc pe strada Ștefan cel Mare, în dreptul intersecției cu Bulevardul Eroilor, iar tramvaiul a rămas cu comenzile blocate pe „mers”, astfel că a înaintat fără vatman până la intersecția cu strada Pestalozzi, unde s-a oprit.

Ţeapă în supermarketurile din Timişoara

În timp ce unele surse susțin că vehiculul s-a oprit din cauza pantei, altele arată că în tramvai ar fi fost din întâmplare un controlor care l-ar fi frânat, dar nu explică modul în care a ajuns acesta în cabină.

Umilirea călătorilor timișoreni continuă

La fața locului au fost prezente ambulanța, poliția și reprezentanții RATT. Din fericire, călătorii s-au ales doar cu o spaimă zdravănă. Până la ora închiderii ediției, regia nu a exprimat un punct de vedere oficial.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *