Tânărul care a căzut cu bicicleta într-o groapă vrea să dea autoritățile în judecată. Robu: „Este regretabil că a rămas o groapă acolo, dar nu știu dacă el avea ce căuta acolo’

Mihai Vlad are șapte copci în buză, doi dinți lipsă și o fractură nazală! Totul după ce a picat cu bicicleta într-o groapă de pe un trotuar din Timișoara, pe o beznă completă.

CITEȘTE ȘI: Când vine și cum va fi iarna 2018 – 2019: veștile nu sunt deloc bune! Primele informații de la meteorologi

„În drum spre casă, pe strada Oituz, neluminată, mergeam foarte încet, m-am oprit direct în groapă. Pe trotuar eram, nu era pistă, dar era beznă peste tot, nu vedeam nimic și nu am vrut să risc să merg pe șosea pe unde circulau mașini. Nu se vedea absolut nimic, era ca și cum ai închide ochii, dacă nu aveam far nu vedeam nimic. Cu tot cu far, m-am trezit în groapă’, ne-a povestit Mihai.

CITEȘTE ȘI: Record de viteză! Un student a fost prins conducând un BMW cu 237 km/h

Tânărul este decis să dea primăria și firma constructoare în judecată. S-a ales cu șapte copci în buză, doi dinți lipsă și fractură nazală. A vorbit deja cu un avocat, care l-a sfătuit să conteste certificatul de la IML.

CITEȘTE ȘI: Criza de personal generează discriminare între olteni şi bănăţeni. Ce s-a întâmplat la o multinaţională din Timişoara

„Am șapte copci în buză, doi dinți lipsă și fractură de nas. Eu nu știam ce înseamnă etilitate acută, habar nu aveam ce înseamnă, că mi-a zis și avocatul să contest. Ideea este că și dacă eram beat, totuna era, groapa aceea nu avea ce să caute acolo. Nu este canal, este o groapă pentru cablurile de internet, e destul de adâncă’, mai spune Mihai.

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu: „Este regretabil că a rămas o groapă acolo, dar nu știu dacă el avea ce căuta acolo’

Primarul Timișoarei spune că accidentul tânărului care și-a spart fața este regretabil, dar mult mai regretabil este că pe trotuar a rămas o groapă neastupată.

CITEȘTE ȘI: Timișoreanul Dan Negru, în cea mai frumoasă secundă a verii

„Este regretabil că a rămas o groapă acolo, dar nu știu dacă el avea ce căuta acolo, nu știu dacă a avut far. Acea groapă nu trebuia să existe acolo, bezna încă e consecința unei perioade nefericite din istoria noastră, când n-am putut să asigurăm funcționarea sistemului de iluminat public. Acum s-a repus sistemul de iluminat public într-o mulțime de locații în Timișoara, dar nu peste tot. Aici, fiind șantier, încă nu funcționează sistemul de iluminat public, dar se va face funcțional. Și asta este inadmisibil, să avem beznă’, ne-a explicat Nicolae Robu, primarul Timișoarei.

„Eu nu știu exact unde a fost ce s-a întâmplat, dacă era un loc pe care se putea circula cu bicicleta. Dacă tot a existat groapa, ar fi trebuit împrejmuită. Nu era marcată pistă acolo, dar la fel de ușor putea să își scrântească piciorul un pieton, care avea ce căuta acolo. Nu e în regulă că a fost groapă, nu e în regulă că nu a fost iluminat. Nu am chemat, că avem atâtea de făcut’, a mai spus primarul Timișoarei, care a ținut totuși să precizeze că îi pare rău pentru „cetățeanul respectiv’.

VEZI MAI MULTE PE libertatea.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “Tânărul care a căzut cu bicicleta într-o groapă vrea să dea autoritățile în judecată. Robu: „Este regretabil că a rămas o groapă acolo, dar nu știu dacă el avea ce căuta acolo’

  1. Renovam poarta de intrare in oras, moare un om. Renovam Piata Marasti, ajunge unul la spital. Mi-e frica sa ma gandesc cum va fi cu fantana cantatoare, la 4.000.000€ vor fi mai multe vicime.

  2. Pe robu (iadului) nu il intereseaza cetatenii orasuilui, pe el il plimba soferul cu masina primariei,dupa robu, biciclistul trebuia sa isi duca bicicleta in spate ,atunci ar fi fost pieton.

Lasă un răspuns