Comerț stradal neautorizat

Polițiștii locali au intensificat, în ultima perioadă, acțiunile pe linia depistării persoanelor care desfășoară activități de comerț ambulant, neautorizat.

CITEȘTE ȘI: Când vine și cum va fi iarna 2018 – 2019: veștile nu sunt deloc bune! Primele informații de la meteorologi

Mărfuri precum linguri din lemn, obiecte de îmbrăcăminte, ochelari de soare, parfumuri, încărcătoare de laptop-uri, huse de telefoane mobile și chiar coroane de flori expuse spre vânzare pe domeniul public au fost ridicate în vederea confiscării de polițiștii locali, cei care au încercat să le comercializeze fiind și sancționați. În ultima săptămână au fost aplicate 19 sancțiuni.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Comerț stradal neautorizat

  1. Aceia care fura autostrazi(sau banii pentru ele) nu se incadreaza la categoria „comert stradal neautorizat”? Dac da, poate-i sanctionati.

  2. Dar cei cu „tigari-tigari” care isi fac veacul in preajma pietelor din Timisoara isi desfasoara activitatea comerciala legal? Vad ca in ultimii 29 de ani nici o autoritate nu le atrage nici macar atentia. N-am vazut pina acum un TIR de baxuri de tigari confiscate. Si in toata mass media se vorbeste de comertul ilegal de tigari. Oare cine trage foloasele de pe urma acestei activitati?

Lasă un răspuns