Record de viteză! Un student a fost prins conducând un BMW cu 237 km/h

Un student de 19 ani a fost prins conducând cu 237 kilometri pe oră pe autostrada A3, în zona Turda.
Potrivit unui comunicat făcut public, luni, de Poliţia Română, viteza reprezintă un record pentru autostradă.

CITEȘTE ȘI: Şocant. O profesoară a murit în direct la TV. Ce spunea femeia cu câteva minute înainte să îşi dea sufletul. Foto

Şoferul, M.D.C., despre care ebihoreanul.ro a aflat că provine din Burzuc şi este student la Departamentul de Muzică al Facultăţii de Arte Oradea, era la volanul unui BMW seria 5, când a fost oprit de poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliţiei Române.

Studentul nu se va mai urca o bună perioadă de timp la volan. Asta pentru că, pe lângă amenda de 2.900 lei pe care a încasat-o, poliţiştii i-au suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

5 Comments
Vincent 14 septembrie 2018
Autostrazile au fost facute special pentru viteze mai mari... faptul ca pe-o autostrada romaneasca a fost atinsa o viteze de 237 (?!) Km/h - calculate din viteza masurata, minus (cel putin) 3% - ca abatere acceptata a aparatului radar- inseamna ca viteza cu care circula cu adevaratelea, a fost de ...peste 240 Km/h !!! Prima observatie: n-as fi crezut ca pe-o sosea romaneasca se poate circula asa de repede...! (Bravo! cel putin in domeniul acesta, RO este in secolul XXI... numai cu mentalitatea... a cam ramas in urma... )
Ion Bumbu 14 septembrie 2018
Haideti sa privim lucrurile dintr-un alt unghi de vedere: mai are cineva dubii in ce priveste calitatea si performanta automobilelor marca BMW? Baiatul a vrut doar sa incerce cit "trage" tigaia, nimeni nu e daunat sau ranit, si-a primit amenda si gata.
remus 14 septembrie 2018
Putin ! Amenda trebuia sa fie de cel putin 20000 de lei, permisul anulat, fara drept de reexaminare pe toata viata. O baza de date cu asemenea indivizi se poate face foarte rapid. si trebuie facuta publica fara a tine cont de legea protectiei datelor personale. Asemenea specimene nu merita sa posede permis de conducere. Poate omori oameni nevinovati sau poate lasa oameni invalizi pe toata viata din cauza prostiei si dorintei de a trai "senzatii tari". Ca si bonus - confiscarea masinii (cum se procedeaza in Italia) si puscarie + munca pe o perioada de cel putin 10 ani, ca sa-si poata plati amenda si sa nu stea in detentie pe banii contribuabililor.