Superofertă! Curent electric de zece ori mai scump pentru o primărie din Timiș

Superofertă! Curent electric de zece ori mai scump pentru o primărie din Timiș

Prețul energiei electrice provoacă situații de neimaginat. Comuna Chevereșu Mare a primit o ofertă incredibilă, cu un preț de aproape zece ori mai mare decât cel de la începutul anului. Notificarea a fost făcută de către CEZ Vânzare, cel mai mare furnizor de energie electrică din sud-vestul României, în care se precizează:

”Vă aducem la cunoștință că începând cu data de 01.12.2021, prețul energiei electrice active aplicat raportului contractual dintre părți, în conformitate cu Contractul de furnizare a energiei electrice, este de 2.500 lei/Mwh”.

Anterior, aceeași companie mai atenționase UAT Chevereșu Mare în legătură cu modificarea prețului: prima dată, la sfârșitul anului trecut, când tariful începând cu 15 ianuarie era de 255 lei/Mwh, iar apoi, în timpul verii, când prețul a ajuns la 540 lei/Mwh, valoare valabilă din 21 august.

CITEȘTE ȘI: Imagini incredibile, în Timișoara: umiliți, la coadă, ca pe vremea lui Ceaușescu. De vină, două companii importante

Așadar, iată că în mai puțin de un an, prețul a crescut de aproape zece ori, situație care a generat reacția primarului comunei, Marcel Muia: ”Oare vor să ne stingă lumina și la propriu? O asemenea creștere a prețului energiei electrice este inadmisibilă și vom căuta soluții alternative, pentru că nu putem putem accepta o asemenea batjocură”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

1 Comments
Recunoștință După ce guvernul Boc le-a aprobat 2 noiembrie 2021
Vinzarea unei participații uriașe la Electrica  SA, deținute de stat prin Fondul Proprietatea, la preț de nimic... Pe cind statul, prin Min. Finanțelor, era încă majoritar la FP, unde numise în prealabil o conducere de paie, cu o șefă pe nume Daniela Lulache. Din gașca liberalilor din Iași. Asa s-au vindut participațiile valoroase ale industriei statului.