Imagini incredibile, în Timișoara: umiliți, la coadă, ca pe vremea lui Ceaușescu. De vină, două companii importante

astia de la 1

Ca pe timpul lui Ceaușescu la cozile de la alimentară! Așa se stă acum, zi de zi, la sediile Enel și E.ON din Timișoara, unde bieții oameni sunt nevoiți să piardă o zi întreagă doar pentru un mic serviciu. Fie că vorbim de reînnoirea contractului, de neclarități la plată sau doar de simpla factură care nu a ajuns la destinație, timișorenii trebuie să aștepte cu orele, iar câteodată, mulți nici nu reușesc să ajungă în acea zi la un ghișeu.

Astăzi, de pildă, la sediul Enel din Piața Traian, pe la ora prânzului,  lumea se încăpățâna să stea, totuși, la coadă, deși portarul anunța că ultimul bon de ordine s-a dat la ora 10 și ar fi bine să plece cu toții! Bieții oameni, sperau, la fel ca pe vremea lui Ceaușescu, când se spunea că s-a terminat carnea, că poate-poate, vor reuși să ajungă la ghișeu!

astia de la

Culmea umilinței, nici măcar nu apărea un angajat care să vină cu lămuriri, anunțurile fiind făcute de către portarul instituției, care, săracul, nici el nu mai rezista din cauza atâtor proteste. La telefon, nici o șansă, pentru că doar cu robotul poți să stai de vorbă. La fel, și la sediul E.On de pe Bulevardul Eroilor.

CITEȘTE ȘI: Nu mințiți poporul cu contorul!

”Eu stau de două ore și de-abia am înaintat un metru. Sper să intru, totuși”, spunea un bătrân care dorea să-și plătească factura. Asistăm, iată, la o bătaie de joc generală din partea acestor companii, o umilință care durează de ani buni și căreia nimeni nu-i poate veni de hac. Iar asta se întâmplă în plină era a digitalizării și a scumpirilor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

10 thoughts on “Imagini incredibile, în Timișoara: umiliți, la coadă, ca pe vremea lui Ceaușescu. De vină, două companii importante

    1. Hai sa fim seriosi. Cei ce ne ia in batjocura sunt romanasi de ai nostri, pe la primarii, pe la diferite institutii,etc. Respectivii mai bine se „scobesc” decat sa deserveasca platitorul de taxe. Multi sunt beizadele analfabete, dar pusi pe functii prin pile, spagi si relatii.

      1. sunt batrani….crezi ca au o placere macabra sa stea acolo? si sunt foarte multi ce stau pt contracte, ca sa nu ai impresia ca online se fac foarte usor, acum 2 luni am facut 2 contracte online, a durat exact 2 luni sa rezolv problema….

  1. Chestia asta se intimpla zilnic de ani de zile, se intimpla sa fiu din zona și știu. Ideea e ca la cele doua companii vin oameni din tot județul nu doar pentru plata facturilor, ci și pentru contracte care Nu se întocmesc on line, sau pentru alte diverse care de asemenea Nu se rezolva on line asa ca rog postacii care cred ca dacă ei au un smartphone sau un laptop în fata, are și baba din fundu curții din Satu Cucuietii din deal sa ridice ochii din ecran sa vadă și realitatea de fapt. Nu de alta da poate le vine o idee buna și ii ajuta și pe cei care stau la cozi sa schimbe odată sistemul asta nesimțit de care se izbesc atunci cind ei din puținul lor timp, se duc sa le dea bani nenorociților ălora care ii obliga sa stea la cozi. Nici o idee buna? Nimic?…. Nici acum? 

  2. Protecția consumatorilor doarme in scaun pe banii nostri in timp ce banditii din companiile de servicii ne belesc de bani cat de mult si cat de bine pot.Sunt convins ca oamenii nu stăteau sa isi plătească facturile.Dar asta se întâmplă într-o țară eșuată,adica tara nimănui.Gunoaie de angajati in groapa de gunoi a României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *