Stana Stepanescu este noul director al Casei de Cultură „George Suru” din Caransebeș

Stana Stepanescu este noul director al Casei de Cultură „George Suru” din Caransebeș

Stana Stepanescu este noul director al Casei de Cultură „George Suru” din Caransebeș

Solista de muzică populară Stana Stepanescu, originară din Rusca Teregova, a fost singura candidată pentru șefia Casei de Cultură „George Suru” Caransebeș!

A trecut cu brio de concursul supervizat de Vuița Trifu, de la Direcţia Judeţeană pentru Cultură Caraş-Severin, și de Dan Mirea, de la Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Caraş-Severin, la final, în urma proiectului de management și a interviului, devenind noul director al Casei de Cultură „George Suru”, conform caon.ro.

Stana Stepanescu va intra în pâine, cel mai probabil, de la 1 februarie și o așteaptă un an destul de complicat, mai ales că primarul Felix Borcean a anunțat în câteva rânduri că mai multe evenimente tradiționale, precum Ruga, Serbările Cetății, ori mai noul Take Off, sunt în pericol de a nu se mai derula din cauza costurilor ridicate. Stana Stepanescu a fost elevă a Colegiului Național „Traian Doda” din Caransebeș și a absolvit apoi Facultatea de Muzică din Timișoara.

CITEȘTE ȘI: Aveți obiecte vechi depozitate în casă, în curte sau în grădină? Sunteți invitați să le donați pentru a fi transformate în creații artistice

Cel care a asigurat interimatul după pensionarea fostului director Ioan Cojocariu, Adrian Danciu, vă rămâne la casa de cultură, și se va ocupa pe mai departe de editarea Revistei „Interferențe”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Stana Stepanescu este noul director al Casei de Cultură „George Suru” din Caransebeș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *