Și-a încercat norocul cu polițiștii de frontieră timișeni, dar s-a ales cu dosar penal

Un timișean a vrut să treacă frontiera, la volanul unui autoturism, folosindu-se de un permis de conducere fals.

Bărbatul s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, judeţul Timiş pentru efectuarea formalităţilor de frontieră. T.V., în vârstă de 30 de ani, domiciliat pe raza județului Timiș, era la volanul unui autoturism marca Audi, înmatriculat în Franța.

CITEȘTE ȘI: Cine este românul mort în prăbușirea podului din Italia! Marian Roșca era șofer de TIR și plecase de mai mulți ani în Franța

La controlul de frontieră, pe lângă documentele de identitate, şoferul a prezentat şi un permis de conducere care avea însemnele autorităților din Italia.

CITEȘTE ȘI: Momo, noul joc care duce la sinucidere. O fetiţă de 12 ani s-a filmat, înainte de a se spânzura

Poliţiştii de frontieră au constatat că documentul în cauză nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui permis auto original, acesta fiind fals, iar în urma verificărilor s-a stabilit că tânărul nu deţinea dreptul de a conduce.

Cu privire la cele constatate, persoana în cauză a declarat că a obţinut documentul prezentat la control, de la o persoană necunoscută din Italia contra sumei de 150 de euro.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns