UPDATE. Unul dintre românii morţi în accidentul din Italia urma să se căsătorească

Unul dintre cei doi români morţi în Italia, după prăbuşirea unui segment suspendat al Autostrăzii A10, din apropierea oraşului Genova, este din Curtişoara, judeţul Gorj. Bărbatul de 35 de ani lucra în Franţa, ca şofer, iar anul acesta plănuia să se căsătorească.

 

Printre persoanele care au murit, marţi, în urma prăbuşirii unei secţiuni dintr-un pod în Italia, în apropiere de oraşul Genova, se află şi Marian Roşca, un tânăr de 35 de ani, din judeţul Gorj, care lucre în Franţa, ca şofer.

CITEȘTE ȘI: MAE: Un al doilea român a fost găsit mort în urma prăbuşirii podului din apropiere de Genova/ Preşedinte Iohannis, mesaj de condoleanţe

Primarul oraşului Bumbeşti-Jiu, Constantin Bobaru, a declarat, miercuri, că Marian Roşca avea o singură cursă lunară din Franţa spre Italia, iar întâmplarea a fost ca să aibă loc marţi, când s-a prăbuşit segmentul suspendat al Autostrăzii A10.

„Tânărul care şi-a pierdut viaţa în teribilul accident din Italia este din oraşul Bumbesti-Jiu, din satul Curtişoara. Era la muncă, el lucra în Franţa, avea o cursă pe lună pe care trebuia să o ducă pe rută de Italia şi din păcate soarta l-a dus într-un moment nefericit, într-un loc nepotrivit. Era la serviciu, era şofer pe o camionetă. Mai are o soră”, a spus Constantin Bobaru
Potrivit acestuia, Marian îşi făcuse o casă în Curtişoara şi urma să se căsătorească anul acesta.

„Avea 35 de ani. Urma să se căsătorească anul acesta, îşi făcuse o casă la Curtişoara, urma să vină să locuiască aici”, a mai spus primarul.

Primăria din Bumbeşti-Jiu va acorda ajutor familiei pentru repatriere, potrivit lui Constantin Bobaru.

Zeci de mesaje de condoleanţe au fost postate pe pagina de Facebook a bărbatului, în ziua în care ar fi trebuit să îşi sărbătorească onomastica de Sfânta Maria.

„Odihneşte-te în pace, prieten drag! Ai plecat azi dintre noi, dar în gândul şi în inima mea vei rămâne mereu viu. Fie ca Dumnezeu să te aşeze de-a dreapta lui pentru a putea veghea de sus asupra familiei şi pentru a le da putere de a trece peste această durere. Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a scris Valentin Oproiu.

Cel puţin 38 de persoane au murit după prăbuşirea unui segment suspendat al Autostrăzii A10 din Italia în apropierea oraşului Genova, potrivit celui mai recent bilanţ anunţat de Ministerul italian de Interne, relatează cotidianul Corriere della Sera.

Două dintre persoanele decedate sunt de naţionalitate română, a confirmat, miercuri, Ministerul Afacerilor Externe, scrie mediafax.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “UPDATE. Unul dintre românii morţi în accidentul din Italia urma să se căsătorească

Lasă un răspuns