Romeo Dunca, preşedintele ales al CJ Caraş-Severin, confirmat cu Covid: „I will be back!”

Virusul nu l-a ocolit pe noul șef al Consiliului Județean Caraş-Severin, Romeo Dunca anunțând joi seara că testul i-a ieșit pozitiv și stă în izolare. De altfel, prietenul lui Dunca, primarul Nelu Popa, spunea încă de ieri, la Clinica Nera, că noul președinte al CJ așteaptă în izolare rezultatul testului după ce a avut unele simptome!, conform caon.ro.

„Ceea ce ieri părea a fi o ușoară răceală se pare că este altceva. Mi-am făcut un test Covid și, până la sosirea rezultatului, m-am izolat în casă. În această seară am primit răspunsul de la clinică: testul a ieșit pozitiv“, scria Dunca joi seara.

Totuși, nici în această postare, președintele ales al Consiliului Județean nu a uitat de cei „care nu îl doresc în instituție“ și le-a promis că se întoarce, folosind o replica dintr-un film celebru. „Din păcate pentru cei care nu mă doresc la Consiliul Județean Caraș-Severin, nu am simptome, așa că voi sta „pe margine” doar câteva zile. Și, vorba știm noi cui, I will be back“, a mai precizat Romeo Dunca.

Mesajele pentru însănătoșire au curs lanț…

Foto: caon.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Romeo Dunca, preşedintele ales al CJ Caraş-Severin, confirmat cu Covid: „I will be back!”

  1. Este un semn in privinta distrugerii mediului asa cum a facut el construind ILEGAL o cabana FARA autorizatie intr-o rezervatie Sit Natura 2000 din muntii Tarcu. Apoi vantul ii rasturna elicopterul pentru ca unii e prea prosti, ca e multi :)) sa stie ca un astfel de aparat se ancoreaza pe heliport. Cat despre englezismele I will be back parada de doi bani in România bunul simt impun exprimarea in limba română

Lasă un răspuns