Robu şi Fălcoi se trag de…. şireturi

falcoi si robu

Asistăm la un război politic contra firii, ai cărui protagonişti, PNL şi USR-Plus, ar fi aşteptat să-şi dea mâna pentru a forma o opoziţie unită.

CITEȘTE ȘI: În numele tatălui, al soțului și al mamei! Cu un CV bazat pe joburi în familie și ZERO vechime în specialitatea studiilor, o piloasă a fost angajată ilegal de Primăria Timișoara și numită directoare de Nicolae Robu

Tonul l-au dat cei din USR-Plus, însă nici Nicolae Robu n-a stat prea mult pe gânduri şi le-a aruncat câteva scatoalce direct din fundul grădinilor din Kuncz sau din Plopi.

După ce i-au acordat nota 3 pentru modul cum administrează oraşul, useriştii s-au lansat într-un atac şi mai dur, protagonist fiind senatorul Nicu Fălcoi:

„Dumnealui este cancerul PNL Timiș și veriga bolnavă de legătură cu tot ce-nseamnă moștenirea răului uriaș reprezentat de USL.

CITEȘTE ȘI: Timișoreanul Florin Călinescu, mesaj pentru Liviu Dragnea: ”Bă, demiurgule, da’ cine te-a oprit să livrezi lucrarea bugetară în noiembrie, anul trecut?”

El este cel care a vândut județul PSD-ului, ca să-și asigure câștigarea Primăriei Timișoara.

Și tot el e cel care s-a înconjurat – la partid și la primărie! – de tot soiul de personaje de teapa popovicilor și nasleilor, cărora acuma le ia cu-atâta înverșunare apărarea.

Fiindcă aceștia, câtă vreme sunt ținuți în posturi bănoase și călduțe și cât își pot întinde tentaculele asupra unor poziții de putere și influență, sunt garanții marelui și murdarului blat despre care-am pomenit mai sus.

CITEȘTE ȘI: Un medic i-a dat înapoi plicul cu bani unei bătrâne. „Dacă pensia dumneavoastră e mai mare decât salariul meu, atunci vă înțeleg gestul”

Domnule Robu, vă repet ca să vă fie foarte clar: ca să v-asigurați câștigarea primăriei și controlul asupra organizației PNL Timiș, ați făcut cele mai mizerabile blaturi și înțelegeri, cu personaje sordide și alunecoase, și i-ați împins în eșaloanele doi și trei pe toți aceia care au gândit, au simțit și au încercat să acționeze ca niște liberali autentici.

Așa că nu vă mai fals-tânguiți acum și nu mai încercați să ne convingeți de niște minciuni sfruntate!

Și, mai ales, nu-i mai luați de naivi pe toți oamenii de bună-credință din Timișoara și din Timiș, fiindcă urmele acelor mizerabile blaturi nu pot fi uitate și nici șterse ușor, oricât ați încerca să vă deghizați acuma din vajnic USL-ist în falnic luptător (din vârful buzelor!) împotriva PSD”.

Replica primarului Timişoarei nu a întârziat: „Se știe că în această perioadă toate partidele fac sondaje.

Deși aceste sondaje sunt de uz intern, pe surse totul se află. Și ce ne spun sondajele, stimați timișoreni?

Ne spun clar -toate, absolut toate, fără excepție!-, că PNL e de departe favoritul, că USR s-a plafonat de mult la un scor ce-i scoate din minți pe veleitarii din fruntea sa, că PSD e mai jos ca oricând, iar alții… și mai jos.

Ei bine, în disperarea lor, veleitarii pe care nu-i ia nimeni în seamă sau îi ia negativ, mă atacă săptămână de săptămână pe mine, ca lider PNL cu scor dublu față de scorul PNL acum, ca și în 2016 și ca întotdeauna -acum, după aceleași sondaje pomenite mai sus!-, doar-doar le voi pomeni numele să-i fac să pară importanți și socotind că astfel vor îndepărta de mine și de PNL o parte dintre simpatizanți și-i vor atrage spre ei.

Oameni buni, acești indivizi nici în ruptul capului nu spun o vorbă critică la adresa PSD Timiș și n-au spus niciodată, absolut niciodată!

Nu e limpede, atunci, ce joc fac ei? O spun încă o dată: eu cunosc mulți membri și simpatizanți USR și PLUS, oameni de calitate, pe care îi respect.

Ei conștientizează că inamicul nostru comun este PSD și că doar putem scoate PSD de la putere. Aceeași conștientizare au arătat-o liderii naționali ai USR și PLUS, domnnii Dan Barna și Dacian Cioloș, oameni pe care îi apreciez și îi respect, neavând a le imputa nimic până acum.

Mintea liderilor locali USR, însă, e umbrită de ambiții personale fără acoperire și de frustrări, după o psihanaliză ultrasumară, cumulate în timp, probabil, începând de când erau la grădiniță și accentuate la pubertate, în adolescență, în studenție și apoi, la pășirea plenară în viață. Bieții de ei!”.

Ce ar trebui să facă PSD în acest moment? Nimic, doar să păstreze aceste declaraţii şi să iasă cu ele în viitoarele campanii electorale, atunci când cineva va încerca să-i strângă de… mână!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *