În numele tatălui, al soțului și al mamei! Cu un CV bazat pe joburi în familie și ZERO vechime în specialitatea studiilor, o piloasă a fost angajată ilegal de Primăria Timișoara și numită directoare de Nicolae Robu

primaria timisoara 9

În cea mai importantă instituție a Timișoarei, impostura este la ea acasă. Nici n-ar avea cum să fie altfel, din moment ce toate angajările în primărie sunt supervizate de o cucoană ajunsă șefă a Resurselor umane prin fraudă. Situația doamnei Rodica Aurelian seamănă leit cu cazul pe care vi-l prezentăm în acest articol, așa că o scurtă incursiune în trecut e necesară.

Șefa impostoare

În urma unui concurs pentru ocuparea funcției de șef al Serviciului resurse umane din primărie, Rodica Aurelian a fost numită, la 1 decembrie 2006, în funcția respectivă, însă un control ulterior al Camerei de Conturi Timiș, în 2010, a scos la iveală faptul că madam Aurelian nu îndeplinise, în toamna lui 2006, condițiile de înscriere la concurs!

Mai precis, doamna în cauză absolvise doar în iulie 2006 facultatea de științe economice, la universitatea privată “Ioan Slavici”, așa că nu avusese cum să acumuleze, în doar patru luni, vechimea de doi ani în specialitatea studiilor economice cerută la înscrierea la concurs…

Astfel, auditorii Curții de Conturi au calculat un prejudiciu de 22.199 lei reprezentând diferențele salariale încasate ilegal de Rodica Aurelian, prejudiciu confirmat și de decizia definitivă pronunțată în 23 ianuarie 2014 de Curtea de Apel Timișoara.

Finalmente, o amnistie fiscală dată de guvern a salvat-o pe funcționara cu apartament în Tenerife de la a achita acel prejudiciu, așa că impostoarea a rămas cu banii în buzunar.

Lupul, paznic la oi

Mai mult, proaspăt instalat la butoanele primăriei și grăbit să o asigure de întreaga sa considerație, Nicolae Robu a desemnat-o – culmea coincidenței! – cu exact un an înainte, în 24 ianuarie 2013, “pentru consiliere etică și monitorizarea normelor de conduită”!

Aurelian etica
Prin dispoziția semnată în 2013, Nicolae Robu le-a dat un semnal clar angajaților primăriei: impostura e la putere!

Adică tu, primar, știi că femeia e în plin proces fiindcă a fost admisă la un concurs prin încălcarea legii, dar o pui tocmai pe ea șefă a comisiei de etică! Un caz clasic de lup paznic la oi, doar una dintre deciziile aberante și sfidătoare luate de primarul Nicolae Robu de-a lungul timpului…

Așadar, cu acest schelet în dulap, cât de corect putea să supervizeze Rodica Aurelian concursurile de recrutare organizate de 12 ani încoace de Primăria Timișoara?! Răspunsul e unul singur: la fel de corect pe cât a fost și propriul ei concurs, cel din toamna lui 2006.

Cazuri în oglindă

Săptămâna trecută v-am prezentat cazul Ninetei Tenczler, funcționară obscură timp de 27 de ani în primărie, la Serviciul energetic și Direcția tehnică, plus câteva luni la Serviciul resurse umane, ajunsă peste noapte directoare de… creșă!

Iar ca trucarea concursului să nu fie depistată, primăria – prin mânuța șefei Serviciului Public Creșe, Patricia Chelbu-Goje – a secretizat CV-ul doamnei Tenczler, în ciuda faptului că instanța de judecată a decis că informațiile vizând studiile și pregătirea profesională ale unui funcționar public sunt, evident, publice.

În articolul de față, vă vom dezvălui detaliile angajării și promovării ilegale în primărie a doamnei pentru care sentințele judecătorești sunt echivalentul hârtiei igienice, Patricia Chelbu-Goje.

Angajată pe un post banal, a fost unsă rapid directoare

În 20 ianuarie 2017, pe site-ul municipalității a fost postat un anunț de concurs pentru ocuparea unor posturi vacante, printre care și două posturi de inspectori specialitate II la Serviciul Public Creșe, cerințele fiind studii superioare de lungă durată, economice sau drept, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, precum și vechime minimă de un an în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției.

patricia chelbu goje 3
Patricia Chelbu-Goje mustește de competență

Una dintre cele două fericite câștigătoare a fost Patricia Chelbu-Goje, o tânără în vârstă de 23 de ani la data concursului (februarie 2017).

Peste doar câteva luni, în 11 septembrie 2017, primarul Nicolae Robu o numea pe proaspăta angajată în funcția de… director interimar al Serviciului Public Creșe, până la ocuparea postului prin concurs. A trecut un an și jumătate, iar concursul… pauză.

Altă Mărie, cu aceeași pălărie

La fel ca în cazul directoarei creșei Făt-Frumos, Nineta Tenczler, timișoreanul Lucian Mugur Serdean, un activist civic care luptă pentru transparentizarea primăriei, a solicitat municipalității, în noiembrie 2017, să-i pună la dispoziție curriculum vitae al Patriciei Chelbu-Goje, suspectând că tânăra în cauză nu îndeplinește condițiile specifice pentru ocuparea postului de director.

Reacția primăriei a fost aceeași ca în cazul Ninetei Tenczler: nu-ți dăm nimic!

A urmat un nou proces în contencios administrativ, încheiat cu un alt succes al domnului Serdean: prin decizia nr. 1.545 din 4 septembrie 2018 a Curții de Apel Timișoara se „obligă pârâtul Municipiul Timişoara să comunice reclamantului, din CV-ul funcţionarului public vizat de cererea înregistrată la pârât (…) după anonimizarea datelor cu caracter personal conform Legii nr. 677/2001, strict datele cu caracter profesional – ţinând de studii şi pregătirea profesională a respectivului funcţionar public, în termen de 30 de zile de la data pronunţării prezentei decizii”.

Instanța pune punctul pe “i”

Un pasaj elocvent din motivarea completului de judecată este următorul (sublinierile aparțin instanței):

“În speţă, informaţiile solicitate de reclamant pârâtei, autoritate publică încadrată prevederilor art. 2 lit. a) din Lg. nr. 554/2004, conţinute de CV-ul depus la angajare de funcţionarul public vizat se referă (din moment ce s-a cerut, generic, comunicarea CV-ului) atât la date cu caracter exclusiv personal, ocrotite de lege şi exceptate de la publicitate, dar şi la informaţii privind studiile efectuate de acel funcţionar public, competenţele şi pregătirea sa profesională, cerute pentru ocuparea unei anumite funcţii publice care presupune anumite cunoştinţe şi responsabilităţi; or, aceste din urmă date ies, fără îndoială, din sfera informaţiilor private, atunci când vizează o persoană ce exercită o funcţie publică, nemaiputând fi caracterizate ca atribute strâns legate de persoana respectivă şi devin informaţii de interes public în sensul reglementat de art. 2 lit. b) din Lg. nr.544/2001, căci <<priveşte activităţile sau rezultă din activităţile unei autorităţi publice sau instituţii publice>>”.

Concret, dacă una dintre cerințele pentru participarea postului de inspector specialitate II la Serviciul Public Creșe era vechimea de un an în specialitatea studiilor economice/drept, primăria era obligată să-i comunice lui Lucian Mugur Serdean postul/posturile pe care l-a/le-a ocupat Patricia Chelbu-Goje înainte de prezentarea la concursul din februarie 2017, pentru a se edifica dacă doamna respectivă îndeplinea sau nu condiția vechimii pentru ocuparea funcției de director. Bine, așa cum vă vom arăta în continuare, doamna Chelbu-Goje nu îndeplinea nici măcar condiția de vechime în vederea participării la concursul pentru ocuparea postului de inspector specialitate II, darămite să fie numită director interimar…

Istoria se repetă

În urma deciziei instanței, Primăria Timișoara îi trimite domnului Serdean, în 2 octombrie 2018, pe mail, un CV obturat aproape în întregime, cu excepția studiilor liceale și superioare efectuate de doamna Patricia Chelbu-Goje.

Era un pas înainte prin comparație cu bătaia de joc precedentă, când îi trimisese petiționarului o hârtie mâzgălită cu pixul, obturată complet, care nici măcar nu conținea rubrica “Studii”, având, în schimb, rubrica “Hobii”…

Dar un pas înainte nu înseamnă că primăria a pus în executare până la capăt decizia instanței, fiindcă parcursul profesional al Patriciei Chelbu-Goje a rămas secretizat.

Nu-i nimic, îl desecretizăm noi acum, dar nu înainte de a corobora informațiile furnizate cu forcepsul de primărie cu regulamentul concursului de recrutare din februarie 2017.

La Primăria Timișoara, timpul se dilată

Așadar, conform CV-ului prezentat de primărie, Patricia Chelbu-Goje a absolvit în anul 2016 Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest Timișoara (UVT).

Doar că între susținerea examenului de licență (prima jumătate a lunii iulie 2016) și termenul limită de depunere a dosarului de concurs (30 ianuarie 2017) s-au scurs maximum șase luni, nicidecum un an, așa cum prevede regulamentul concursului organizat de primărie!

Deci chiar dacă, teoretic, după examenul de licență, doamna Chelbu-Goje ar fi fost angajată instantaneu de vreo firmă pe un post de consilier juridic (dar n-a fost!), experiența profesională acumulată până la momentul înscrierii la concursul de la primărie, șase luni, n-ar fi fost suficientă pentru a-i fi admis dosarul de către comisia de organizare a concursului, adică de către Rodica Aurelian și subalternele sale, printre care și… Nineta Tenczler.

Cea care, la rândul ei, aterizase nu se știe cum la Serviciul resurse umane și, mai apoi, ajunsese directoare de creșă fără să aibă studiile necesare…

Ilegalitățile se țin lanț

N-a fost însă suficient că Patricia Chelbu-Goje a fost angajată ilegal pe postul de inspector de specialitate II, primarul Nicolae Robu a considerat că ar trebui să pluseze, numind-o, cum am arătat, în 11 septembrie 2017, director interimar al întregului Serviciu Public Creșe!

Am mai spus-o, o repetăm: nu suntem specialiști în drept, dar știm să citim.

Și am citit, de exemplu, articolul 10 din Legea 188/1999 privind Statutul funcționarilor publici, care spune, printre altele, că “funcționarii publici numiți în funcțiile publice din clasele a II-a și a III-a pot ocupa numai funcții publice de execuție”.

Păi dacă doamna Chelbu-Goje este inspector de specialitate II și poate ocupa numai funcții publice de execuție, atunci cum a numit-o domnul primar în funcție publică de conducere?! Și nu, șmecheria cu „dom’le, e personal contractual, nu funcționar public” nu ține, pentru că asta nu înseamnă că poți lua un cetățean de pe stradă și, sub pretextul funcției contractuale, să îl faci director!

Mai mult, am continuat să citim Legea 188/1999 și am ajuns la articolul 57, care, la alineatul 6, litera a, spune așa: “(6) Condițiile minime de vechime în specialitatea studiilor necesare participării la concursul de recrutare organizat pentru ocuparea funcțiilor publice de conducere se stabilesc astfel: a) 2 ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice, pentru ocuparea funcțiilor publice de conducere de: șef birou, șef serviciu și secretar al comunei, precum și a funcțiilor publice specifice asimilate acestora”.

Da, știm, doamna Chelbu-Goje nu dobândise funcția publică de conducere prin concurs, ci o exercita temporar prin dispoziție de primar, dar haideți să vedem ce spune și articolul 92, alineatul 1, al legii mai sus amintite:

“Exercitarea cu caracter temporar a unei funcții publice de conducere vacante sau temporar vacante se realizează prin promovarea temporară a unui funcționar public care îndeplinește condițiile de studii și de vechime în specialitatea studiilor pentru ocuparea funcției publice (…)”.

Primarul vinde gogoși

Corelând cele două articole de lege, se poate observa cu ușurință faptul că, la momentul numirii ca director interimar al Serviciului Public Creșe, doamna Patricia Chelbu-Goje nu îndeplinea condiția de vechime de doi ani în specialitatea studiilor, deci Nicolae Robu a semnat… ca primarul!

Teoretic, doamna în cauză putea avea maximum un an și două luni de vechime în specialitatea studiilor (iulie 2016 – septembrie 2017), dar practic nu avea decât vreo șase luni (martie – august 2017), acelea scurse din momentul angajării în primărie până la ungerea ca șefă a Serviciului Public Creșe.

În vara anului trecut, într-o declarație dată site-ului www.pressalert.ro, cu referire la numirea Patriciei Chelbu-Goje în funcția de director interimar, primarul Nicolae Robu afirma: „Nu trebuie să ai neapărat experiență, eu am încredere în tineri”. Dom’ primar, atenție la gogoși din astea, că îngheață Bega…

Acum e clar, nu? Primăria a mers până în pânzele albe și a ținut morțis să se facă de râs în instanță, pentru că informațiile din CV-ul doamnei Chelbu-Goje demască întreaga ilegalitate.

Deciziile instanței, respectate pe sărite

Chiar dacă nici după decizia Curții de Apel Timișoara, funcționarii Primăriei Timișoara nu s-au conformat și nu au făcut publice informațiile din CV-ul Patriciei Chelbu-Goje care privesc “competenţele şi pregătirea sa profesională cerute pentru ocuparea unei anumite funcţii publice care presupune anumite cunoştinţe şi responsabilităţi” – adică vechimea sa în specialitatea studiilor, funcțiile și perioadele în care le-a exercitat până la concursul din primărie -, noi am reușit să aflăm ce vrea municipalitatea să ascundă, deși instanța a stabilit fără echivoc că parcursul profesional al unui funcționar public este… public.

cv 1

cv 2

Primăria Timișoara ține la secret experiența profesională a angajaților săi

Competențe apreciate doar de propria familie

În anul 2015, pe când era încă studentă la Drept, la Universitatea de Vest, Patricia Goje a bifat un prim job din prestigioasa-i carieră: salariat la Intertrans Banat SRL, firmă înființată cu un an mai devreme, având ca obiect de activitate transportul rutier de mărfuri.

Angajarea Patriciei în 2015 a ridicat la doi numărul salariaților respectivei firme…

Dar nu detaliul ăsta este neapărat interesant, ci numele patronului firmei: Gheorghe Goje, tatăl vitreg al Patriciei, profesor la Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor din cadrul aceleiași Universități de Vest la care studia fiica sa și, detaliu de maximă importanță, prieten de familie cu madam Rodica Aurelian, șefa Serviciului de resurse umane din primărie!

Așadar, tânăra Patricia primise un job de familie.

Nimic reprobabil în chestia asta, nu înțelegem de ce a ascuns primăria informația.

În paralel cu jobul din firma tatălui său, Patricia Goje, măritată între timp cu un fost boxer, Marius Chelbu, a devenit asistent manager la Brabox SRL, firmă având ca obiect de activitate “barurile și alte activăți de servire a băuturilor”, unde soțul său era co-asociat.

Ce presupunea jobul de “asistent manager” pe care-l îndeplinea încă studenta la Drept despre care vorbim? V-am povestit deja în articolul publicat în 18 ianuarie 2019, Meritocrație” în administrația locală: din <<boss>> într-un club de manele, șef în Primăria Timișoara: promova clubul de manele Crystal patronat, pe-atunci, de soțul său, postând o sumedenie de videoclipuri cu maneliști și interlopi pe pagina personală de Facebook, precum și pe pagina localului.

Cam astea erau reperele profesionale ale Patriciei Chelbu-Goje înainte de absolvirea facultății și de participarea la concursul trucat din primărie, în februarie 2017.

Deci nici din iulie 2016, după licență, doamna în cauză n-a prestat nimic în domeniul juridic, astfel că vechimea în specialitatea studiilor era ZERO la momentul angajării în primărie!

Cireașa de pe tort

Ajunsă mare șefă a Serviciului Public Creșe, doamna Patricia Chelbu-Goje a plusat și, de la începutul anului școlar 2018/2019, adică din septembrie anul trecut, dumneaei este… profesoară!!!

Da, da, ați citit bine: este încadrată în regim de plată cu ora (15 ore pe săptămână) pe postul didactic de Economic, administrativ, comerț și servicii, la Liceul Tehnologic UCECOM “Spiru Haret” din Timișoara, instituție de învățământ privată.

Citeşte şi: A fost redeschis chioşcul de presă din zona Bălcescu

Așa cum probabil bănuiți, nu abilitățile ei profesionale nemaipomenite și harul pedagogic desăvârșit au fost determinante în angajarea sa de către liceul respectiv, ci un cu totul alt criteriu.

Nu, nici vocea sau talentul tinerei maneliste nu au fost factorii decisivi, ci numele angajatorului, al directoarei instituției de învățământ: Mirela Goje, nimeni alta decât mama Patriciei!

După tată, soț și prietena de familie, a venit și rândul mamei să își angajeze odrasla. Cercul se închisese.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

22 thoughts on “În numele tatălui, al soțului și al mamei! Cu un CV bazat pe joburi în familie și ZERO vechime în specialitatea studiilor, o piloasă a fost angajată ilegal de Primăria Timișoara și numită directoare de Nicolae Robu

 1. Domnu’ ziarist, vă înșelați. Am văzut foaia cu proba de concurs pentru ocupare a postului, lelea Patricia a dat test scris. Subiectele au fost cam așa, citez:
  “Completați versurile, punând cuvintele lipsă:
  – Cine are ____ are;
  – Buzunarul ____ vorbește;
  – A aflat ____ de mine;
  – Am greșit și eu, ai greșit și ___;
  – Amintirile mă ____;”
  Lelea Patricia, nu numai că a completat testul impecabil, dar a și umplut 47 pagini cu textele complete din compozițiile acestor legende!
  Așa că îndreptățim PMT că a angajat-o, era păcat să se piardă, alta ca ea nu e!
  Iar la ce specimene sunt acolo, am putea spune că este in mediul natural. Unde să se fi angajat? Nu vedeți că nici a ei nu au ținut-o mai mult de câteva luni?
  Sunteți nedrept, zău…

 2. A fost inadrata pe postul inspector de specialitate gradul II, clasa I. Acel doi roman reprezinta gradul functiei publice si nu clasa. Functia publica inspector de specialitate II se afla in clasa I, deci respectiva poate ocupa o functie publica de conducere. Clasa I se refera la studii superioare de lunga durata, clasa II-studii superioare de scurta durata, iar clasa III- studii medii. Nu o cunosc, nu tin parte nimanui. Am facut doar o corectie.

  1. Da, posibil. Pe lista posturilor vacante scria „inspector de specialitate II”, nici o alta precizare. Dar directoare tot nu putea fi numita, fiindca nu indeplinea conditia vechimii.

 3. De cand a pus primaria mana pe crese sunt mai multi angajati decat copii . Salariile sunt uriase in aceste crese . Inainte cresele tineau de gradinite lucru firesc fiind vorba de unitati de invatamant . Directorul de la gradinita era si la cresa . Acuma se mai platesc cu bani grei o gramada de sefi angajati de peimarie pe banda rulanta . Cresele nu au ce cauta in curtea praimariei .

 4. Doamnele judecator din completul C9NCA si R3 de la Tribunalul Timis respectiv Curtea de Apel , care au solutionat dosarul nr. 9339/30/2017 , au considerat ca CV-ul sefei de la Serviciul Relationare Directa si secretarului primariei nu sunt publice si mi-au respins actiunea desi toate procesele pe aceasta speta au fost castigate de reclamanti.Doamnele judecator nu au respectat prevederile legale , au fost partinitoare.LEGE Nr. 303 / 2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor prevede:Art. 99
  1*) – (1) Există rea-credinţă atunci când judecătorul sau procurorul încalcă cu ştiinţă normele de
  drept material ori procesual, urmărind sau acceptând vătămarea unei persoane.

 5. Buna ziua ,domnul Ciprian Brindescu veti avea o surpriza daca cereti si CV la angajarea in institutie a noului director pus in functie prin ,,concurs “R.F.

 6. DOMNULE CIPRIAN BRINDESCU, FELICITARI PENTRU ARTICOLUL DVS. !!!
  AR FI INTERESANT SA AFLATI SI SA AFLAM CU TOTII CARE ESTE PUNCTUL DE VEDERE AL DOMNULUI PRIMAR.
  ASTEPTAM UN RASPUNS DIN PARTEA DOMNULUI PRIMAR.

  1. Din pacate, eu nu mai am de multa vreme asteptari de la domnul Robu. Punctul sau de vedere e cel exprimat in 2013, cand a numit-o pe Rodica Aurelian, cea promovata fraudulos, sefa a comisiei de etica. Ce poate fi mai clar de-atat?

   1. Cum suna… COMISIA DE ETICA :)))
    Si este „tinuta in frau” de o duamna non-etica… Ati auzit-o cum vorbeste duamna Aurelian cand este DOAR PUTIN provocata? Se dezlantuie armagheddon-ul la gura dansei :))

 7. Va multumim Renasterea pentru genul acesta de articole si mult succes in a desconspira neregulile care exista in oras(de orice domeniu, de orice fel), poate intr-o buna zi se va autosesiza cineva.

 8. Asta sa zicem ca e un caz din sutele de angajari pe pile din orasul/tara asta .. dar din surse sigure se spune ca fata isi face treaba si ia postul in serios ..Asta in comparatie cu alti functionari sau ”persoane “de rang inalt care ne fac de rusine prin ce debiteaza dar vad ca nici pe d-voastra nu va prea intereseaza alte cazuri ca vad ca tot pulsati pe subiectul asta in loc sa aduceti in lumina altele , poate mult mai importante . Ce va retine oare domnule Ciprian ? Sau cine ?:)

  1. Deturnarea atentiei la alte subiecte este metoda favorita a celor prinsi cu ilegalitati, sunt obisnuit cu asta 🙂 Incercati si alte subtilitati 🙂

   1. :)) sunteti amuzant . Sunt doar un simplu cetatean care s a lovit de multe ori de prostia din sistemul nostru si am ajuns sa nu mai ma leg de cum a ajuns un om intr o functie ci de abilitatea lui de a gestiona acea functie. Atata timp cat treaba este corect facuta altceva nu ma intereseaza . Asa ca :
    1.nu mai ocoloti d-voastra punctul subliniat de mine
    2.incercati sa nu mai multumiti alti suspusi
    3.faceti o treaba mai buna ca jurnalist doar si atingeti si alte puncte de interes . O simpla plimbare prin primarie si va asigur ca o sa aveti alte 26171 de subiecte mult mai de interes si importante .

    1. Inaimte de a-mi sugera sa fac plimbari prin primarie, n-ar fi mai bine sa „rasfoiti” sectiunea Ancheta de pe site-ul asta? S-ar putea sa aveti niste revelatii si sa descoperiti ca nu scriu doar despre tanara manelista careia incercati sa-i lustruiti imaginea. Iar despre cat de bine manageriaza ultracompetenta cu pricina Serviciul Public Crese am mai scris, asa ca scutiti-ma de faze de genul „abilitatea lui de a gestiona acea functie”..

 9. Buna ziua ,domnul Ciprian Brindescu . Ravasila Florin angajat anul trecut consilier in PMT ,numit prin decizie director la scurt timp fiind un fost consilier a domnului Primar Robu si protejat unui anume Alin Popovici ,anul acesta in 31.01.2019 a susținut ,,examen” director patrimoniu .Solicitati daca doriti documentul trimis catre ANFP ,CV la angajare funcția si pe ce post ,vechimea minima impusă pentru director si veti avea surprize plăcute pentru redacție si cititori .Colegii lui din instituție sunt inca uimiti de IQ lui ,concursurile trebuie ținute in Prefectura sub supraveghere atenta nu in PMT .

  1. Multumesc pentru detalii! Doar ca primaria si ANFP se afla intr-o stransa „cooperare” in ceea ce priveste concursurile de recrutare, asa incat nu am cui solicita respectivul CV. Asta nu inseamna ca nu voi incerca sa aflu adevarul 🙂

 10. Un pont: de investigat și angajarea dnei Păușan Diana, pe postul de inspector de specialitate, în urma „concursului” organizat de PMT în data de 15.01.2019. Se pare că ancheta dvs. a avut un efect imediat: a fost blocat accesul la arhiva de angajări de site-ul primăriei.

  1. Nu a fost blocat accesul, ci doar ingreunat. Ca sa gasiti un concurs anuntat in 2018 pentru 2019, intrati pe rubrica „Anunturi” si dati click pe zile pana gasiti ce va intereseaza. Adica, pentru concursul din 15 ianuarie, gasiti anuntul concursului si toate detaliile daca dati click pe ziua de 10 decembrie 2018. Primaria Timisoara nu are nici un interes sa-si transparentizeze activitatea, ci sa obstructioneze accesul facil la informatii.

 11. Impostura și piloasele sunt prezente în toate primăriile mai ales dacă primarii au niște afinități și aplecări mai aparte față de ele tinerele cu veleități de primărițe vezi nevasta sefului de post ori cea mai tare fata sereista bazata rau de tot si cu primarul și cu seful postului din jurul orasului .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *