Profesorul din Timișoara surprins în timp ce dansa lasciv: ”Recunosc… a fost o chestiune aiuristică”

Profesorul din Timișoara, filmat în timp ce dansa lasciv în fața unei tinere, pe terasa unei pensiuni de pe litoralul românesc, spune că regretă că s-a lăsat angrenat în această situație și speră că fapta nu va avea consecințe grave asupra vieții sale private și activității didactice.

CITEȘTE ȘI: Revoltător! Profesor din Timișoara, dansuri lascive în fața unei eleve. Video

Profesorul predă de câțiva ani geografia la Școala Gimnazială nr. 18 din Timișoara și la Liceul Teoretic ”Vlad Țepeș”

După cum a mărturisit chiar cadrul didactic, contactat de ”Renașterea bănățeană”, incidentul filmat a avut loc pe terasa unei pensiuni în care era cazat împreună cu un grup de elevi din Timiș, pe care-i însoțea într-o tabără școlară, alături de alți turiști veniți din alte colțuri ale țării: ”Recunosc, am fost la mare… Respectiva domnișoară nu aparține grupului meu de elevi, am cunoscut-o la mare… Totul s-a desfășurat pe terasa pensiunii unde am fost cazați împreună cu turiști din toată țara… Nu m-am gândit că se va ajunge la așa ceva… A fost o chestiune aiuristică”.

”Chestiunea aiuristică” a ajuns nu doar în spațiul public, dar a fost observată și de elevii care se aflau în tabără. ”Recunosc, o parte dintre ei m-au văzut…”, a admis profesorul.

CITEȘTE ȘI: Primăria Timișoara se îndatorează pe 15 ani

Conducerile celor două unități de învățământ în care predă profesorul de geografie au fost neplăcut surprinse de imaginile vizionate, condamnând manifestarea acestuia. ”Vom demara o cercetare. Dacă persoana care apare în imagini se dovedește a fi un profesor din unitatea noastră de învățământ, vom lua măsurile legale care se impun. Dezaprob cu fermitate orice astfel de comportament!”, a declarat directorul Liceului Teoretic ”Vlad Țepeș” din Timișoara, Tiberiu Ciobanu.

”Doamne, Isuse Hristoase! Este revoltător și nu este conform calității lui de dascăl. Trebuie analizate circumstanțele în care s-a petrecut această faptă.. Vom efectua cercetări… Nici nu știu cine sunt acești tineri care sunt de față, dacă sunt minori, poate fi și caz penal”, a afirmat, șocat de cele vizionate, directorul Școlii Gimnaziale nr. 18 din Timișoara, Iulian Lucian Fota.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Profesorul din Timișoara surprins în timp ce dansa lasciv: ”Recunosc… a fost o chestiune aiuristică”

  1. Rușinos….Grav este ca acest „domn profesor ” nu este la prima abatere de acest gen…faceți investigații și o sa aflați cum le cerea elevelor minore sa facă s..x pt a le trece clasa la Liceul din Băile Herculane și Caransebeș!!

  2. La ce cu.r.va.saraie exista in mediul cadrelor didactice nici nu ma mai mir. Daca v-ati transforma intr-o musca si v-ati plasa in sala profesorala la inceput de an scolar, ati auzi doar povesti despre cine s-a f…t cu cine in taberele de vara sau prin excursii. Cadrele intre ele. Daca elevii sunt cum sunt si am ajuns sa producem in majoritate doar analfabeti functionali, acest lucru se datoareaza in primul rand profesorilor si invatatorilor. Sigur, exista si exceptii, dar deja ele reprezinta doar o minoritate tot mai ingusta. 

Lasă un răspuns