Revoltător! Profesor din Timișoara, dansuri lascive în fața unei eleve. Video

Este mare agitație în rândul cadrelor didactice timișorene care au vizionat un filmuleț care a circulat pe rețelele de socializare. În imagini se poate vedea cum un profesor dansează provocator în fața unei eleve, în timp ce de pe margine se aud încurajări și chiote.

CITEȘTE ȘI: Avertizare meteo actualizată: cod galben și portocaliu. Zone din vestul țării sunt vizate

Printre aplauzele celor care savurează momentul, se poate auzi ”Hai Manu!”. Filmarea ar fi fost făcută într-o locație de pe litoralul românec, în această vară, într-un fel de tabără a elevilor.

Cadrele didactice care au vizionat filmulețul, șetrs între timp de pe rețelele de socializare, așteaptă declanarea unei anchete în acest caz scandalos, mai ales că, din câte se spune, acest profesor ar mai fi avut în trecut ieșiri asemănătoare.

UPDATE: Profesorul în cauză  susține că tânăra nu era elevă, ci o turistă oarecare, fiind într-o tabără la mare, și că își cere iertare elevilor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

8 Comments
Gabi 25 august 2021
Cand scrie Silviu Florescu, trebuie pus intotdeauna un mare semn de intrebare. Cum a ajuns acest filmulet la el? Cineva a vrut sa-l mazileasca pe acest profesor  si s-a folosit de d-l Florescu. Nu este pentru prima si nici pentru ultima oara cand se intampla acest lucru.
Iuliu paltinean 24 august 2021
Aceasta stire este fake news. Am fost acolo, fata din imagini este majora si nici nu aparținea grupului de elevi
Ianiss farkas 24 august 2021
fake news am fost acolo