Practică la un mare spital din Timiș. Asistente la lucru în Germania, în timp ce erau pontate la serviciu

Primarul Claudiu Buciu a dezvăluit că exista o practică în spitalul municipal, în care anumite asistente plecau la muncă în Germania, iar colegele lor le acopereau. Primarul Lugojului spune că personal a sunat o angajată, care era plecată din țară și figura la serviciu.

„În luna noiembrie, o asistentă din spital a aplecat la lucru în Germania. Am sunat-o, am rugat-o să vină a doua zi la mine și mi-a spus că nu poate să vină, că e în Germania, la lucru. Nu avea cererea de concediu înregistrată la spital, era lăsată la șefa dânsei, în caz că se sesiza cineva, să i-o înregistreze. Realitatea este că a doua zi a revenit în țară și m-a sunat că poate să vină la mine. I-am spus că nu mai este necesar, că am dovedit ce era de dovedit. Era o practică în spital, sper să nu mai existe această practică, în care unele asistente plecau, pe rând, la muncă în Germania, iar colegele îi țineau locul, pentru că nici nu doreau să-și consume concediul”, a declarat Claudiu Buciu.

Primarul spune că l-a rugat pe directorul spitalului să urmărească aceste situații, ca să nu se mai întâmple.

 

lugojeanul


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Practică la un mare spital din Timiș. Asistente la lucru în Germania, în timp ce erau pontate la serviciu

  1. Asta este varful aicebergului, la baza sunt nenumaratele concedii medicale fictive eliberate de medicii de familie si girate de colegiul medicilor condus, culmea, de un personaj profund certat cu legea. De altfel, este o pata urata pe obrazul medicilor timiseni care au acceptat sa fie condusi de acest Fulger. Mesajul transmis opiniei publice fiind unul dezastros pentru intreaga breasla si are legatura cu lupsa integritatii (a se vedea concluzia ANI fata de Fulger), a coruptiei, lipsei de empatie fata de pacienti si in general de imaginea proasta a medicinei romanesti. Imagine creata exclusiv de lumea medicala.

  2. Aloooo … Buna ziua … de Spitalul Judetean din Timisoara a auzit cineva 🙂 ma distreaza ca pe aia mari nu ii vede nime niciodata … 

Lasă un răspuns