Amator de senzații tari, surprins pe centura Lugojului la un pas să intre sub roțile unui TIR (video)

Accidentele de pe centura Lugojului se întâmplă de obicei la cele două intersecții cu probleme, la drumul către Tapia și respectiv Hezeriș. Însă nu toate accidentele au loc doar în cele două puncte negre, așa cum au fost numite de către autorități.

Vineri la prânz, un șofer amator de senzații tari a fost surprins în timp ce aproape a ajuns sub roțile unui TIR. Acesta a intrat în depășirea a două autotrenuri deodată, iar la revenirea pe banda lui a ratat la milimetru impactul cu un TIR care circula din sens opus.

Mașina de mici dimensiuni a făcut cu greu față depășirii, însă norocul a făcut ca șoferul să poată să-și încheie manevra teribilistă exact la timp înainte de producerea unei nenorociri.

 

 

lugojeanul


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Amator de senzații tari, surprins pe centura Lugojului la un pas să intre sub roțile unui TIR (video)

  1.  

    E-Mail wurde erfolgreich kopiert

    Problema este ca soferii de TIR-uri nu respecta regulule. Regulamentul scrie ca aceste masini sa circule cu distanta intre ele, tocmai pentru a permite intrarea celorlante masini care sunt in depasire.
    Aceste mizerii le fac cel mai des soferii turci si romani.

    1. Pai ce treaba au soferii de tir cu ce a facut asta cu masina mica! Acest drum, sau portiune de drum Lugoj-Caransebes, in Weekend, este facut terci de cei care merg in MH si vin de acolo, cam asa sta problema! Ce sa mai zicem! MH, DJ, bmv de TM, dar daca ii cauti la buletine gasesti Targu Jui si Drobeta! Trist!

Lasă un răspuns