Poli, sub sabia ascuțită a ieșenilor

Poli Timisoara 1

Este de la sine înțeles că formația ieșeană o așteaptă astăzi (ora 18) pe Poli ”cu gura deschisă”, pentru o răzbunare mai mult sau mai puțin dulce pe gruparea care a îndrăznit cu o lună și ceva în urmă să-i bareze calea spre play-off.

Desigur, aerul european de lângă Copou reprezintă o motivație în plus pentru Nicolo Napoli și elevii săi ca să nu aibă timp de nici o concesie, moldovenii dorind să profite la maximum de pasul în gol făcut de oltenii Craiovei pe terenul ploieștean.

În tabăra gazdelor, deci, datele unei întâlniri cu Timișoara sunt cam aceleași. În ceea ce o privește însă pe însă Poli, situația este schimbată în mod radical față de ultima deplasare la Iași, sabia de deasupra capului fiind mai amenințăroare și mai ascuțită ca oricând.

Pentru că un eșec ar pune și mai multă sare pe o rană deja sângerândă, făcând aproape imposibilă misiunea salvării. Asta în condițiile în care FC Voluntari pare că se… descurcă, Chiajna apucă și ea cu două mâini colacul supraviețuirii, în timp ce Petrolul se simte din ce în ce mai bine.

Așadar, tot ce putem face în momentul de față este să trăim cu speranța că vom ajunge măcar să prindem meciul de baraj pentru rămânerea pe prima scenă. Iar dacă va fi cu UTA, cu atât mai bine!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *