Crimă sau sinucidere? A fost găsit cu o plagă la gât și lovituri la cap

cadavru Mures

Un apel la numărul de urgență 112 a pus pe jar autoritățile. Apelantul anunța că în râul Mureș, în zona bazei sportive UTA, a fost văzut plutind un cadavru. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, pompieri dar și de la SMURD.

Ajunși la baza UTA, polițiștii spuneau că apelantul la 112 nu mai răspunde la telefon, iar pompierii nu găseau cadavrul. În cele din urmă, în jurul orei 20.30, a fost găsit în zona vechiului pod de lemne, între baza UTA și Podul Traian, pompierii aducându-l pe malul Mureșului.

Aici a sosit un ofițer de la criminalistică, un procuror dar și un medic legist. Aceștia au făcut chiar la fața locului primele examinări. Conform primelor concluzii, cadavrul se pare că se află în apă de aproximativ 2-3 săptămâni. „E îmbrăcat destul de gros, semn că în acea perioadă vremea a fost mai rece”, spunea medicul legist.

Apoi, criminalistul șimedicul legist au observat o plagă în zona gâtului dar și unelelovituri în zona capului. Deocamdată nimeni nu a dat vreun verdict. „Loviturile pot surveni chiar și de la intervenția pompierilor, cei care au recuperat cadavrul din Mureș, de asemenea pot apărea în urma loviturilor care le-a primit decedatul în timp ce se afla în apă”, spunea legistul.

Dar pot fi si dinaintea decesului, chiar o cauză a morții, ar fi cea de-a treia ipoteză. Răspunsurile vor fi aflate abia mâine, luni, în urma necropsiei.

Asupra cadavrului nu au fost găsite acte, astfel că nu i se cunoaște identitatea. Bărbatul ar putea avea vârsta de 40-50 de ani.

Sursa text şi foto: specialarad.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *