Patroana firmei de artificii care a organizat show-ul de la „Colectiv”, unde au murit 64 de tineri, a fost găsită decedată

Patroana firmei de artificii care a organizat show-ul de la "Colectiv", unde au murit 64 de tineri, a fost găsită decedată

Administratorul firmei care a organizat show-ul pirotehnic în urma căruia s-a produs tragedia din Clubul Colectiv a fost găsită decedată în casă în cursul zilei de luni, au declarat surse judiciare. Daniela Niță avea 44 de ani.

Polițiștii Direcției Generală de Poliţie a Municipiului București au fost sesizați cu privire la faptul că într-un apartament din sectorul 5 a fost găsită decedată o femeie de 44 de ani.

Surse judiciare au declarat că femeia este Daniela Niță, administratorul firmei care a organizat show-ul pirotehnic în urma căruia s-a produs tragedia de la Colectiv.

CITEȘTE ȘI: Tragedie în Parâng: băut bine, un cioban s-a urcat în telescaun pentru a ajunge mai repede la oi

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Biroul Morți Suspecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.

Trupul neînsuflețit a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Daniela Niţă, administratorul firmei Golden Ideas Fireworks Artists, care a furnizat artificiile din clubul Colectiv, pe soţul acesteia, directorul firmei, Cristian Niţă, au fost trimiși în judecată în dosarul Colectiv.

În urma tragediei de la Colectiv, din octombrie 2015, 64 de tineri au murit, conform Mediafax.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Patroana firmei de artificii care a organizat show-ul de la „Colectiv”, unde au murit 64 de tineri, a fost găsită decedată

Lasă un răspuns