Tragedie în Parâng: băut bine, un cioban s-a urcat în telescaun pentru a ajunge mai repede la oi

Tragedie în Parâng: băut bine, un cioban s-a urcat în telescaun pentru a ajunge mai repede la oi

O călătorie cu telescaunul în Munţii Parâng s-a încheiat tragic pentru un bărbat de 65 de ani. Băut bine, s-a urcat în instalaţie. N-a mai judecat limpede, aşa că a ridicat bara de protecţie înainte să ajungă la rampa de debarcare. S-a prăbuşit în gol câţiva metri. Rănile au fost mult prea grave, aşa că medicii nu l-au putut salva.

Ciobanul a intrat în comă şi a murit, după câteva ore, la spital

Bărbatul de 65 de ani, cioban în zonă, ar fi chefuit la un bâlci din staţiunea Parâng. După ce a petrecut, şi-a dat seama că trebuie să ajungă la oile pe care le avea în grijă. Aşa că s-a urcat în telescaunul care pleacă din Petroşani spre staţiunea Parâng pentru a ajunge mai repede la animale. Un traseu de 30 de minute.

CITEȘTE ȘI: La loc comanda! Cei dați afară din Primăria Timișoara revin în funcții

Mai avea doar câţiva metri până la rampa de debarcare. Dar nu a mai avut răbdare. Aşa că a ridicat bara de protecţie a telescaunului mai devreme decât ar fi trebuit. Moment în care s-a dezechilibrat şi a căzut. S-a prăbuşit în gol mai mulţi metri.

Telescaunul este administrat de autorităţile locale, aşa că primarul din Petroşani a cerut anchetă., conform observatornews.ro.

Foto: animație grafică / observatornews.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns