O mamă din Reşiţa îşi caută cu disperare fata, care ar fi plecat spre Timişoara: „Este viaţa şi inima mea. Vă implor, ajutaţi-mă să o găsesc!”

O mamă din Reşiţa îşi caută cu disperare fiica în vârstă de 15 ani şi jumătate, care a dispărut de miercuri dimineaţă. Fata a plecat la şcoală, de dimineaţă, şi nu s-a mai întors.

CITEȘTE ȘI: Marea păcăleală dintr-un supermarket din Timișoara

Femeia o caută cu disperare pe fata ei, Alexandra, în vârstă de 15 ani şi jumătate.

Adolescenta, elevă la Liceul „Mircea Eliade” din Reşiţa, a plecat la şcoală, miercuri dimineaţă, şi de atunci nu a mai văzut-o.

Mama copilei ne-a declarat că fiica ei nu a mai dat pe la şcoală de două săptămâni. Are un iubit, dar şi el o caută cu disperare pe tânără.

„A plecat la şcoală, dar nu a ajuns la cursuri. Nu mergea de zile întregi. Nimeni de la şcoală nu m-a anunţat că ar lipsi. Sau că are absenţe.

CITEȘTE ȘI: Într-o comună de lângă Timişoara se ridică un mic… orăşel. 1.000 de apartamente, grădiniţă, şcoală şi supermarketuri, pe 70 de hectare

De două săptămâni nu se duce la cursuri. Pleca dimineaţa şi se întorcea la ora la care ar fi trebuit să termine cursurile. Dar nu se ducea la şcoală. Am anunţat poliţia din ziua în care a dispărut”, ne-a mărturisit femeia.

Mama Alexandrei spune că are un fir legat de dispariţia copilei.

Femeia ne-a spus că are informaţii potrivit cărora fata s-ar fi urcat în trenul spre Timişoara.

Mama ne-a mai dezvăluit că Alexandra are un iubit, dar că şi el o caută pe tânără.

Persoanele care pot oferi informaţii despre tânără sunt rugate să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie, conform observator.tv.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns