În sfârşit! Se toarnă asfalt nou pe un drum care leagă judeţul Timiş de Arad. Trafic deviat

asfaltare

În perioada 27-28 mai (luni și marți) se va efectua așternerea stratului final (de uzură) pe drumul județean Neudorf-limită de județ Timiș.

În perioada menționată, pentru a nu afecta activitatea constructorului, Consiliul Judeţean Arad a luat decizia devierii traficului auto pe DJ 682N și pe DJ 682, între orele 8-18, prin localitatea Zăbrani.

Semnalizarea tronsonului de drum în lucru va fi realizată cu ajutorul „piloților de circulație” și cu indicatoare rutiere specifice, amplasate la capetele tronsonului de drum în lucru.

„Informăm arădenii că în perioada de turnare a stratului de uzură, echipele de control ale Consiliului Județean Arad vor verifica, în două schimburi, ca reglementările privind devierea traficului auto să fie respectate, pentru a ne asigura că vehiculele de mare tonaj nu afectează asfaltul proaspăt așternut”, a declarat președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.

Modernizarea drumului județean Neudorf-limită de județ Timiș este un proiect finanțat în totalitate din fondurile Consiliului Județean Arad. Valoarea investiției este de 4,8 milioane lei fără TVA. Lucrarea a constat în lărgirea carosabilului, realizarea șanțurilor, podețelor, acceselor laterale. S-a intervenit inclusiv la terasamentul drumului județean.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “În sfârşit! Se toarnă asfalt nou pe un drum care leagă judeţul Timiş de Arad. Trafic deviat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *