Veşti bune pentru locuitorii unei comune din apropierea Timişoarei

Cetățenii unei comune din apropierea Timişoarei, care numără 5.500 de locuitori, sunt și ei alături de mediul economic local, contribuabili importanți la bugetul primăriei. De aceea, este firesc ca ei să știe ce obiective și-au propus edilii să realizeze pentru comunitățile celor trei sate componente.

Lista acestora cuprinde mai multe poziții dedicate noului cartier de la intrarea în comuna respectivă, Peciu Nou – finalizarea rețelei de curent electric și a celei de iluminat public, extinderea rețelei de alimentare cu apă și branșarea noilor gospodării, canalizarea fiind lăsată pentru anul viitor.

Citeşte şi: CM Metal Trading vă aşteaptă să-i treceţi pragul!

Un alt obiectiv îl constituie reabilitarea și amenajarea parcurilor din cele trei sate ale comunei. La cel din Peciu Nou se lucrează în continuare, imaginea surprinzând acest lucru. Reabilitarea unor clădiri publice constituie o altă prioritate a acestui an, fiind vizate intervenții la acoperișuri, dar și reparații interioare și exterioare la sala de sport, vestiarele de la terenul de fotbal, căminul cultural și la piața agroalimentară.

Lista de investiții cuprinde și alte puncte: construirea unei case funerare, amenajarea unor terenuri sintetice de sport ori asfaltări de carosabil, dar și multe obiective avute în vedere pentru viitor.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns