CM Metal Trading vă aşteaptă să-i treceţi pragul!

metal trading

CM Metal Trading, o companie timișoreană cu un sfert de veac de tradiţie în domeniul tăierii şi sudării industriale, îşi deschide larg porţile! Pe 30 mai, între orele 9.00 şi 12.00, sunteţi aşteptaţi la sediul firmei, pe strada Intrarea Fortăreţei, numărul 4, din Timişoara, pentru a vedea şi testa cele mai noi tehnologii şi echipamente din domeniu. Vă garantăm că nu vă veţi plictisi!

Veţi avea ocazia să vedeţi demonstraţii în care vă puteţi familiariza cu diverse echipamente. Şi cum CM Metal Trading este reprezentantul oficial în România al cunoscutei firme Fronius, puteţi deduce ușor că veţi avea parte de cele mai noi şi bune produse existente la această oră pe piaţă.

De exemplu, veţi putea privi la lucru MagicWave 230i și TransTig 230i De asemenea, vă veți putea familiariza cu procedeul de sudare “Cold Metal Transfer”, ce produce rezultate remarcabile pe diverse materiale, în timp ce sursa de curent inovatoare TPS/i MIG/MAG impresionează prin gama largă de reglaje și aplicații Fronius. Nu vor lipsi Căruciorul modular FlexTrack 45 Pro şi noile sisteme CNC de tăiere cu plasmă Swift-Cut Pro.

Pe lângă demonstraţiile foarte captivante, organizatorii vă propun şi un concurs de sudare virtuală (virtual welding), la care puteţi lua parte pentru a vă măsura măiestria cu ceilalţi vizitatori care vor dori să se înscrie. Bineînţeles, câştigătorul întrecerii va primi un premiu la finalul zilei, ce constă într-o mască de sudare!

Aşadar, indiferent dacă sunteţi profesionişti în domeniu sau dacă sunteţi doar pasionaţi, CM Metal Trading vă aşteaptă să-i treceţi pragul pe data de 30 mai!

Informații suplimentare puteți obține la tel. 0256 30 60 90, pe adresa de email [email protected] sau accesând site-ul oficial: www.cmmetal.ro .


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *