Marea păcăleală dintr-un supermarket din Timișoara

Mulți timișoreni care își fac cumpărăturile la supermarketuri au realizat, măcar o dată, că ”socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg”.

CITEȘTE ȘI: Într-o comună de lângă Timişoara se ridică un mic… orăşel. 1.000 de apartamente, grădiniţă, şcoală şi supermarketuri, pe 70 de hectare

Această constatare au făcut-o și inspectorii de la Protecția Consumatorilor.

Aceștia au constatat că deși la raft salata de icre de crap este oferită cu 10,2 lei, până la casă prețul acesteia crește la 12,8 lei.

De asemenea, creveții marinați cu prețul la raft de 10 lei, costă la casă 19,10 lei.

CITEȘTE ȘI: Se restituie taxa auto: decizie în Guvern

Sardeluța marinată în ulei picant își dublează prețul de la 5 lei la 11,10 lei. ”Diferențe de preț! Consumatori păcăliți!

Ca urmare a unor controale desfășurate în unul dintre cele mai mari supermarketuri din Timișoara, am descoperit faptul că zeci de produse aveau prețuri diferite la raft decât cele pe care trebuia să le plătim la casă.

CITEȘTE ȘI: Avertisment AccuWeather: Vom fi loviţi de furtuni severe și chiar tornade

În unele situații, prețul plătit era chiar dublu față de cel afișat la raft”, a concluzionat făcută de comisarul-șef al Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor din Regiunea Vest – Timiș, Sorin Claudiu Susanu.

Acesta susțină că legea nu permite divulgarea numelui supermarketului în cauză.

”Vom extinde controalele referitor la acest aspect!”, a promis Sorin Claudiu Susanu.

1 Comments
Ivan 25/05/2019
BUN....”socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg”...Dar cineva arata precum a fost sesizata Protectia Consumatorului....?....de ce nu denunta nimeni asa ceva,sa vedem ca in sfirstit sa-u luat masuri contra acestor smecherii!