Într-o comună de lângă Timişoara se ridică un mic… orăşel. 1.000 de apartamente, grădiniţă, şcoală şi supermarketuri, pe 70 de hectare

giarmata 8

Într-o comună de lângă Timişoara se va deschide un parc industrial care se va întinde pe o suprafaţă de 70 de hectare. Noul obiectiv este conceput pentru a putea fi folosit de întreprinderile mici şi mijllocii (celebrele IMM-uri), la Giarmata – comuna în cauză – existând multe solicitări din partea unor astfel de societăţi comerciale care doresc să investească în comună.

După cum a declarat primarul Virgil Bunescu, pentru realizarea acestui obiectiv, autorităţile comunei implementează, deja, un plan industrial al comunei destinat IMM-urilor. Realizarea parcului industrial va atrage după sine problema acoperirii locurilor de muncă, un aspect care dă mari bătăi de cap multor investitori.

virgil bunescu 1

Cum în zonă nu prea mai există personal disponibil, se va încerca atragerea forţei de muncă din alte părţi, care va trebui ispitită cu salarii şi condiţii pe măsură. În această idee, în cadrul parcului de 70 de hectare se vor construi şi 1.000 de apartamente, având destinaţia de locuinţe de serviciu pentru muncitorii care vor lucra pentru IMM-urile create.

Totodată, vor fi construite supermarketuri, o şcoală şi o grădiniţă, astfel încât forţa de muncă din noul parc industrial să poată să se stabilească în zonă. Primarul din Giarmata spune că totul va fi finalizat peste doi ani.

abonament renasterea banateana


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

7 thoughts on “Într-o comună de lângă Timişoara se ridică un mic… orăşel. 1.000 de apartamente, grădiniţă, şcoală şi supermarketuri, pe 70 de hectare

  1. Bravo! Doar in Giarmata sau si in satul Cerneteaz? Nu ar trebui uitat nici acesta, caci e legat de Giarmata. Nu ar strica un supermarket mare, gen Lidl, Profi… si alte cateva imbunatatiri… satul se dezvolta ca locuitori, avand potential mare dupa Dumbravita!

  2. voi nu a-ti fost in stare sa bagati in 4 ani de zile utilitatiile in noul cartier (puz pentru tineri) si vreti ca in 2 ani sa terminati toate aceste proiecte ?
    sa nu mai pomenesc de scoala,care e inceputa de 10 ani si cum a-ti inceput asa sa si terminat.sa va fie rusine

  3. VOM CONSTRUII 8 PIRAMIDE… UN TURN EIFEL…METROU…AUTOSTRAZI SUSPENDATE…TRENURI MAGNETICE SI TOATE ASTEA VOR FI REALIZATE PE VREMEA PSD ULUI…

  4. 😂😂😂nu ati inteles nimic !!! In 2 ani probabil pe hartie se vor realiza , apoi inca 20 de ani stuidiile iar apoiiii. …..😂😂😂tanjim dupa un parc de 10 ani si inca nu avem “ luxul “ asta, Rosianu, Delvai, Bunescu … oare a fost asa greu sa face ti un amarat de parc? Uite daca vreti ceva spaga va dam alocatiile copiilor din comuna pe 2 luni de zile numai sa realizati parcurile.P.s. Nu le construiti din banii vostrii ci din banii comunei si cotizatiile noastre!!! Rusine magarilor Rusine

Lasă un răspuns