BMW în flăcări, proprietarul încearcă să-l stingă cu gura (video)

incendiu bmw

Proprietarul unui BMW a fost surprins în timp ce încearca să stingă flăcările uriașe ce au curprins mașina cu gura. Doar prezența de spirit a unui martor a făcut ca ca explozia ce a urmat să nu-l rănească.

Pe imaginile postate pe pagina de Facebook „Emergency Services News” se poate observa cum șoferul suflă disperat în portbagaj, în timp ce flăcările mistuie autoturismul.

La scurt timp, observând că eforturile sunt în zadar, un martor a încercat să-l îndepărteze de mașină. A fost decizia care poate i-a salvat viața, deoarece autoturismul, deja cuprins de flăcări uriașe, a explodat.

„BMW în flăcări, după ce proprietarul a semnalizat”, a comentat, ironic, un internaut, în timp ce un altul a precizat că selecția naturală a fost pe punctul de a mai face o victimă, conform observator.tv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “BMW în flăcări, proprietarul încearcă să-l stingă cu gura (video)

  1. S-a intamplat in Anglia,toti avem stingatoare ,exact ca in Ro,nimeni nu a incercat sa stinga masina pt ca niciunul din ei nu are scoala cum sa foloseasca stingatorul,tipic englezesc.Langa casa mea ardea un motor ,toata lumea statea si se uita cum arde,eu abia ce am vazut,am fugit la masina si am luat stingatorul meu si am incercat sa sting focul,cum era mic nu am putut stinge din prima,am fugit in cladire si am luat unul de pe hol si in cateva secunde focul a fost stins,lumea tipa la mine,lasa-l asa ca am chemat pompierii.Stau cu mana in san,nu stiu ce sa faca.Mentionez ca nu era motorul meu si nici masina mea nu era aproape de el.Ar trebui sa fie in scoala cursuri obligatorii pt asa ceva si pt prim ajutor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *