O localitate timişeană îşi schimbă înfăţişarea, în acest an

Cele mai importante obiective pe care edilii orașului Jimbolia și le-au propus pentru acest an se referă la amenajări de parcări, de zone de agrement sau de terenuri pentru sport și la reabilitări de carosabil și alei pietonale

CITEŞTE ŞI: Video – Scene uluitoare în vestul ţării. Un superstar din Hobbitul, gol-puşcă, s-a dezlănţuit: „Acest loc are atât de multă rezonanţă spirituală”

Astfel, a fost alocată de la bugetul local suma de 500.000 de lei pentru reabilitarea și amenajarea de curți și parcări în zona de blocuri din Strada Republicii. O parcare va fi amenajată și la spitalul orășenesc, pentru acest obiectiv fiind prevăzută suma de 300.000 de lei.

Un alt obiectiv se află pe Strada Uzinei, unde se vor face reabilitări de carosabil și amenajări de trotuare și parcări, pentru această investiție fiind disponibilă o alocare financiară de 500.000 de lei.

CITEŞTE ŞI: Caz revoltător: Fetiță de patru ani, violată în repetate rânduri de concubinul mamei

În lucru se află, la ieșirea din oraș înspre Grabaț, un parc, întins pe 4.000 metri pătrați, cu loc de joacă și zonă de agrement, acest obiectiv însemnând o investiție bugetară de 435.000 de lei. Zona de recreere va avea un teren de minifotbal cu nocturnă, alei cu bănci, iluminat ornamental și aparate pentru joacă.

Pe strada Tudor Vladimirescu va fi reabilitat trotuarul spre școala generală, alte alei pietonale urmând să fie refăcute și în zona centrală, aceste investiții fiind bugetate cu câte 140.000 și, respectiv, 150.000 de lei.

CITEŞTE ŞI: Bărbatul care şi-a ucis iubita cu un morcov, reţinut pentru 24 de ore

Alți 250.000 de lei vor fi disponibili pentru amenajarea aleilor de acces la noua piață agroalimentară, la care se speră să se facă în curând recepția, după trei ani de tergiversări a finalizării execuției acesteia. Un alt obiectiv îl constituie demolarea centralei termice din zona de blocuri din Stada Republicii.

De asemenea, în luna iunie, urmează să fie montată fântâna arteziană din curtea primăriei, singura dotare care lipsește din recenta amenajare a pavajului și a spațiului de acces dinspre stradă în curtea instituției.

4 Comments
Zoli Takacs 02/06/2019
Această conducere al localități Jimbolia păstorește sau mai bine zis , așa ar trebui , destinele și interesele cetățenilor din această localitate mică , dar care dispune de mult potențial , perioadă de șapte ani de zile în care prestația lor a lăsat mult de dorit și în care perioadă au produs multă dezamăgire în rândul populației datorită incompetenței și lipsei de transparență la luările de hotărâri locale ! Două puncte la care au rămas “ corigenți “ sunt ; comunicarea cu cetățenii și protejarea mediului în deosebi la periferia orașului unde au transformat un lac cu habitat si faună naturală într-o groapă de gunoi cu deșeuri ne degradările si deosebit de periculoase ptr natură si ptr pânza freatică, această groapă se află la fosta carieră de la fabrica de cărămidă Ceramica Jimbolia !!!!
s0rin 01/06/2019
Se apropie alegerile și încep promisiunile. Aceleași "schimbare de înfățișare" o promit și primarii din Lovrin, Sânnicolau, Lugoj, Timișoara, Buziaș, etc. O să ne inunde ”Renașterea” cu astfel de articole de ajungem să credem că sunt plătite. Revenind la Jimbolia, după cum se și precizează, de 3 ani se cacă pe ei ca să deschidă o amărâtă de piață. Ce coincidență că fix de alegeri se rezolvă cu recepția. Bucurie la fraieri.
Cornel 01/06/2019
Care este localitatea? ( mai avem scapari datorate varstei?)