Caz revoltător: Fetiță de patru ani, violată în repetate rânduri de concubinul mamei

pedofil arad

O fetiță de numai patru ani ar fi fost violată în repetate rânduri de iubitul mamei. Acesta dar și mama micuței au fost reținuți.

CITEȘTE ȘI: O femeie în vârstă de 59 de ani a murit în urma perversiunilor sexuale puse în practică de partenerul ei

Polițiștii Secției nr. 1 Vlaicu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, au reținut un bărbat și o femeie pentru savârșirea de infracțiuni sexuale cu minori.

În urma investigațiilor efectuate de oamenii legii, s-a stabilit că un tânăr de 22 de ani împreună cu concubina lui de 25 de ani, ambii din județul Hunedoara, în perioada decembrie 2018 – martie 2019 ar fi întreținut raporturi sexuale cu fiica de 4 ani a femeii. De asemenea, copilul ar fi asistat la acte sexuale explicite între cei doi.

CITEȘTE ȘI: În vestul țării se află cea mai mare fermă de bizoni din Europa

În baza probatoriului administrat, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de viol, corupere sexuală a minorilor și rele tratamente aplicate minorului.

CITEȘTE ȘI: Proiect grandios într-o comună timişeană: bazine, săli de masaj, hotel şi 300 de locuri de muncă

„Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglemantată de Codul de Procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad, conform newsar.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *