Caz revoltător: Fetiță de patru ani, violată în repetate rânduri de concubinul mamei

O fetiță de numai patru ani ar fi fost violată în repetate rânduri de iubitul mamei. Acesta dar și mama micuței au fost reținuți.

CITEȘTE ȘI: O femeie în vârstă de 59 de ani a murit în urma perversiunilor sexuale puse în practică de partenerul ei

Polițiștii Secției nr. 1 Vlaicu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, au reținut un bărbat și o femeie pentru savârșirea de infracțiuni sexuale cu minori.

În urma investigațiilor efectuate de oamenii legii, s-a stabilit că un tânăr de 22 de ani împreună cu concubina lui de 25 de ani, ambii din județul Hunedoara, în perioada decembrie 2018 – martie 2019 ar fi întreținut raporturi sexuale cu fiica de 4 ani a femeii. De asemenea, copilul ar fi asistat la acte sexuale explicite între cei doi.

CITEȘTE ȘI: În vestul țării se află cea mai mare fermă de bizoni din Europa

În baza probatoriului administrat, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de viol, corupere sexuală a minorilor și rele tratamente aplicate minorului.

CITEȘTE ȘI: Proiect grandios într-o comună timişeană: bazine, săli de masaj, hotel şi 300 de locuri de muncă

„Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglemantată de Codul de Procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad, conform newsar.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns