Proiect grandios într-o comună timişeană: bazine, săli de masaj, hotel şi 300 de locuri de muncă

graur si buboi

Grupul consilierilor liberali din Consiliul Judeţean Timiş este pe cale să bifeze un proiect care va schimba semnificativ regiunea vestică a ţării.

Totul a început după ce Cosmin Buboi, consilier judeţean şi vicepreşedinte al PNL Timiş, împreună cu Marius Graur, primarul comunei Lovrin, s-au gândit că modelul centrului de recuperare medicală de la Băile Felix ar putea fi translatat şi în judeţul Timiş.

Avantajul comunei Lovrin constă în potenţialul apelor termale de care dispune, fiind, însă, nevoie şi de o susţinere financiară pe măsura unui asemenea proiect grandios.

Pentru rezolvarea acestei probleme s-a implicat consilierul judeţean Cosmin Buboi, mai ales că grupul aleşilor liberali din CJT avea stabilit ca fiecare consilier să demareze şi să susţină un proiect judeţean.

A rezultat, astfel, o coloborare ale cărei roade încep să se concretizeze, CJT alocând deja banii necesari realizării unui centru de recuperare medicală la Lovrin.

Investiţia în sine va fi una fabuloasă, undeva pe la cinci-şase milioane de euro, cu săli de masaj, hotel şi dotări conform ultimelor standarde în domeniu.

Centrul va avea şi un puternic impact social, urmând a fi create peste 300 de locuri de muncă.

Din proiect face parte şi Spitalul Judeţean Timişoara, care va asigura personalul necesar şi va direcţiona pacienţi către centrul de la Lovrin, în funcţie de afecţiunile stabilite.

Este de aşteptat ca şi Spitalul Municipal Timişoara să sprijine noul obiectiv, ale cărui lucrări ar putea începe anul viitor.

„Este un lucru benefic pentru întreaga regiune de vest, pentru că sunt convins că la Lovrin vor veni pacienţi din multe zone ale ţării.

Mă bucur că lucrurile au început să se mişte şi sper ca anul viitor să înceapă execuţia”, a declarat consilierul judeţean Cosmin Buboi.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *