O femeie în vârstă de 59 de ani a murit în urma perversiunilor sexuale puse în practică de partenerul ei

Morcovii și fanteziile sexuale îi pot aduce închisoarea unui bărbat din Voinești

O femeie în vârstă de 59 de ani a murit marți, 21 mai, în urma perversiunilor sexuale puse în practică de concubinul său, cu patru ani mai mic, scrie realitateadedambovita.net.

Se pare că cei doi s-ar fi „jucat” cu morcovii din grădină. Bărbatul a avut o fantezie cu legumele și și-a pus în practică planul.

Bărbatul recunoaște că victima l-a rugat, la un moment dat să se oprească, dar a refuzat. Dă vina pe băutură. Chiar el a sunat la 112 și a cerut, inițial, o ambulanță. Când și-a dat seama că a murit, a întors ambulanța din drum și a spus că nu mai e nevoie.

„După ce am văzut că a murit am îmbrăcat-o frumos cu pijamale. Am anunțat salvarea, dar am întors-o din drum pentru că murise. Am vrut să îi scot certificat de deces de la Primărie. I-am făcut rău, dar nu am chinuit-o cu morcovii. Ea mi-a spus să o las în pace, dar am continuat.

Îmi pare rău de ea, nu am vrut să o omor. Am ținut la ea și ea a ținut la mine. Am recunoscut vină în fața polițiștilor și a avocatei”, a spus Călin Laurențiu, 55 de ani.

Decesul, spun surse medicale, a survenit în urma septicemiei cauzate de perforarera colonului. Practic, victima a făcut o infecție. Vizita la spital i-ar fi putut salva viața.

Acum bărbatul este cercetat, în libertate, până la rezultatul oficial de la IML, pentru suspiciunea de viol urmat de deces.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns