UPDATE. Multă emulaţie la Pro România Timiş. Vezi declaraţia preşedintelui ALDE Timiş, Marian Cucşa

pro romania 30 mai

Filiala Timiş a Pro România se declară mulţumită de rezultatul obţinut la alegerile europarlamentare.

„Avem un sentiment de bucurie, de împlinire, pentru că munca începută în septembrie 2018 şi-a arătat acum roadele.

CITEȘTE ȘI: Proiect grandios într-o comună timişeană: bazine, săli de masaj, hotel şi 300 de locuri de muncă

S-a demonstrat că mesajele noastre au ajuns la sufletele oamenilor, se vede că suntem un partid viu, deschis, care începe să aibă propria identitate. Sperăm ca la alegerile locale de anul viitor să obţinem un scor cu două cifre”, a declarat Nicolae Birău, coordonator judeţean, care a câştigat alegerile în comuna Variaş, unde este primar.

CITEȘTE ȘI: Nu scăpăm! O nouă alertă meteo: ploi torențiale, descărcări electrice, vijelii și grindină

Şi celălalt coordonator judeţean, Adrian Pau, crede că partidul a trecut cu bine primul test electoral: „Ne-am luat bacalaureatul.

E adevărat că ne-am apucat mai târziu de carte şi nu am fost aşa de pregătiţi pentru a obţine note mai mari, dar acum mergem la studii superioare”. Optimismul lui Pau derivă şi din emulaţia creată la Pro România Timiş, pe unde se perindă în ultimele zile diverse persoane care ar dori să vină în partid.

CITEȘTE ȘI: Zece fraţi au rămas orfani. Un şofer beat le-a ucis tatăl, care venea de la muncă, pe bicicletă

Deputatul Pro România a declarat că îl aşteaptă în partid pe colegul să de parlament Marian Cucşa, de la ALDE, dar şi pe alţi tineri:

„Îl aşteptăm cu drag pe Marian Cucşa, este un politician vocal, despre care cred că poate avea viitor în politică”.

De asemenea, Adrian Pau a precizat că şi unii primari se vor înscrie în Pro România, menţionându-l pe Aleodor Sobolu, edilul de la Orţişoara.

În schimb, despre alţi lideri politici, Pau a spus că ar fi timpul să îşi plimbe nepoţii, nominalizându-i pe Titu Bojin şi pe Francisc Boldea.
UPDATE
În replică, deputatul Marian Cucşa, preşedintele ALDE Timiş, a declarat: “Sunt efectiv scârbit de manipulările ieftine care au ieșit astăzi în presa locală dar și pe unele conturi de social-media. Nu mă mai miră nimic însă, din păcate, unii nu au învățat nici astăzi că vechile metehne și diversiuni nu mai funcționează! 

Oricum, vreau să le mulțumesc frumos celor care mă invită în alte partide pentru că acesta e doar un semn de apreciere pentru mine, însă vreau să le transmit că o echipă puternică și unită nu se poate destructura așa ușor! Eu am făcut o alegere în urmă cu mai bine de  patru ani, alegere pe care nu o regret nici astăzi! 

Chiar dacă în anumite momente am întâmpinat și obstacole, le-am considerat mereu o provocare și m-au determinat mereu să fiu bine pregătit. Cred în ALDE și împreună cu tinerii și cu oamenii serioși și competenți din echipă vom învăța din greșeli și vom recupera ceea ce s-a pierdut.

În viitor nu îmi voi mai pierde timpul răspunzând unor astfel de jocuri politice cu metehne vechi pentru că doresc să îmi canalizez toată energia pentru a găsi soluții și a implementa proiecte bune pentru România și români”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “UPDATE. Multă emulaţie la Pro România Timiş. Vezi declaraţia preşedintelui ALDE Timiş, Marian Cucşa

  1. Un grup de traseisti si un bigam politic Pau nu a ratat nici un partid Gurista aia pe cine reprezinta? si Nicusor saracul cu doua in acelasi timp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *