A murit Stela Popescu!

stela popescu

Marea actriță Stela Popescu a murit! Stela Popescu (n. 21 decembrie 1935, s. Slobozia-Hodorogea, Orhei, Basarabia) a realizat momente celebre alături de Ștefan Bănică și Alexandru Arșinel. Stela Popescu ar fi trebuit să susțină un spectacol chiar în această seară.

Actriţa, care peste o lună împlinea 82 de ani, a fost găsită fără viaţă în curtea casei din Bucureşti, de către o rudă. Făcuse stop cardio-respirator.

Ce spune SMURD

SMURD spune că apelul a fost primit la 15,32, la 112. La fața locului a ajuns un echipaj care a mai putut face altceva decât să constate decesul. Conform SMURD, Stela Popescu era fără viaţă de ceva vreme…

Arşinel, în lacrimi

Colegul de scenă al Stelei Popescu, Alexandru Arşinel, s-a declarat şocat de decesul marii actriţe. „Acum mă duc la ea acasă. Nu ştiu ce se întâmplă. M-a sunat acum cinci minute Ursu Adrian. Vai de mine!”, a spus pentru news.ro actorul Alexandru Arşinel, plângând în hohote.

Actrița Stela Popescu s-a născut la 21 decembrie 1935, la Slobozia-Hodorogea, Orhei, Basarabia. S-a născut într-o familie de învățători, iar prima amintire pe care o are bine întipărită în memorie este invadarea Basarabiei de către armata rusă. Atunci, în 1940, tatăl ei este deportat în Siberia, iar mama se refugiază, împreună cu fiica, în România, la Brașov.

Stela Popescu a fost căsătorită cu regizorul Dan Puican, de care a divorţat după opt ani. S-a recăsătorit apoi cu Puiu (Mihai) Maximilian (decedat în 1998), despre care spunea că a fost sufletul ei pereche.

În decembrie 2015 a fost decorată de preşedintele Klaus Iohannis cu Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de cavaler.

În 2011 a primit o stea pe Aleea celebrităţilor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “A murit Stela Popescu!

  1. Da, tristețea e mare. Dumnezeu sa o ierte.
    Societatea româneasca care nu mai seamăna cu cea pe care am cunoscut-o înainte de revoluție, cu toate relele și belele ei. Pierdem valorile și din păcate din urma nu vine nimic solid. Totul se învârte într-o disperare incredibila în jurul politicii și a banilor.
    Uitam din păcate sa ne respectam profesorii, actorii,…
    Hulim instituțiile statului inclusiv biserica încât sa crezi a devenit un motiv de ocara.
    Sa îndemni pe cineva sa vorbească civilizat sau sa aibă un comportament demn înseamna ca ești bou, prost sau gorila.
    Asta e, viata a devenit o jungla prin care fiecare trece cum poate.
    Cum bine spunea maestrul Lucian Pintilie : E prea târziu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *