Meciurile SCM Politehnica Timişoara J2, de la turneul final, vor fi transmise live. Zilele şi orele de începere

Meciurile SCM Politehnica Timişoara J2, de la turneul final, vor fi transmise live. Zilele şi orele de începere

Handbaliştii juniori 2 ai SCM Politehnica Timişoara participă, de miercuri și până duminică, la turneul final al Campionatului Național. Acesta reunește cele mai bune opt echipe din România și se va disputa pe teren neutru, la Moreni, în județul Dâmbovița.

Vă reamintim că echipa antrenată de Emil Stolojan a fost neînvinsă în prima fază a campionatului. SCM Politehnica a obținut opt succese din tot atâtea partide disputate, iar în Grupa Valoare și-a păstrat avantajul consistent (13,5 puncte față de a doua clasată din ierarhia finală), chiar dacă a cedat un meci, și acela la limită (34-33), cu CSS Craiova, în deplasare.

CITEŞTE ŞI: Handbaliştii alb-violeţi joacă la Timişoara cu CSM Vaslui, în Liga Naţională

Handbaliştii de la Poli sunt încrezători că se vor prezenta bine la acest turneu.

Primul adversar al tinerilor handbaliști alb-violeți la turneul final va fi CSȘ Târgoviște, meciul fiind programat miercuri (4 mai), cu începere de la ora 15,30 (transmis live pe pagina https://www.facebook.com/scmpolitehnica, la fel ca şi următoarele partide).

Joi, la ora 18, va avea loc partida SCM Politehnica Timișoara – Liceul Teoretic ”Liviu Rebreanu” Turda, iar vineri, de la 18,00, alb-violeții vor da piept cu LPS Târgu Mureș. Primele două clasate din grupă se vor califica în semifinale.

Mult succes!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *