Handbaliştii alb-violeţi joacă la Timişoara cu CSM Vaslui, în Liga Naţională

Handbaliştii alb-violeţi joacă la Timişoara cu CSM Vaslui, în Liga Naţională

Liga Naţională de handbal masculin se reia cu etapa a 24-a, antepenultima a sezonului. Alb-violeții vor evolua joi, cu începere de la ora 17, la sala „Constantin Jude”, cu CSM Vaslui.

SCM Politehnica Timişoara ocupă locul al 11-lea, cu 19 puncte, în timp ce gruparea din estul ţării se află pe poziția a opta, cu 28 de puncte.

Bănăţenii au jucat precedentul meci oficial pe 6 aprilie, în Cupa României, la Sighișoara, cu Steaua București, iar în perioada de întrerupere au disputat două jocuri de verificare, ambele în județul Cluj și ambele câștigate, 38-34 cu Universitatea și 35-33 cu Potaissa Turda.

În plus, alb-violeții au perfectat un joc-şcoală între primele două echipe ale clubului, din Liga Națională și Divizia A.

„A fost o perioadă de pregătire benefică. Suntem în creștere de la antrenament la antrenament și sper din tot sufletul să fim pregătiți pentru cele trei meciuri care contează foarte mult pentru noi. Primul este cel cu CSM Vaslui, un adversar dificil, dar sper ca băieții să se concentreze, să se mobilizeze și să aducem cele trei puncte. Din punct de vedere al programului din ultimele trei etape, suntem un pic favorizați, mai jucăm la Alexandria și cu Constanța. Ne dorim cât mai multe puncte, după care tragem linie și vedem unde ne clasăm”, a declarat Atilla Horvath, antrenorul principal al echipei SCM Politehnica Timișoara.

CITEŞTE ŞI: ”Oameni buni, din nou, vă cerem ajutorul…”

Aruncarea simbolică de start la meciul de astăzi cu CSM Vaslui va fi oferită de Nicoleta Scobercea, fiica fostului nostru portar și conducător de club Ioan Covăsânțan, care a decedat pe 21 aprilie.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *