Maşina ARO care i-a aparținut lui Nicolae Ceaușescu, vândută la licitaţie

aro ceausescu 1

Agenția Națională de Administrare Fiscală a valorificat, prin licitație, automobilul de teren ARO 304 culoare GRI, an de fabricație 1977, care i-a aparținut lui Nicolae Ceaușescu.

Reamintim faptul că bunul mobil a fost evaluat la suma de 137.500 lei, iar în luna ianuarie a fost organizată prima licitație, la care nu s-a prezentat niciun ofertant.

Licitația a fost reluată în data de 18 decembrie 2019, prețul de pornire fiind diminuat conform prevederilor legale cu 25% față de prețul de evaluare, respectiv 103.125 lei.

Cei cinci ofertanți participanți la cea de-a doua licitație au supralicitat 16 pași, bunul fiind valorificat la prețul de 189.180 lei.

Direcţia generală executări silite cazuri speciale din cadrul ANAF desfășoară periodic numeroase licitaţii, iar detaliile privind organizarea acestora le puteţi vizualiza pe portalul A.N.A.F. și pe pagina de Facebook dedicată anunțurilor – ANAF – Anunțuri valorificare bunuri.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Maşina ARO care i-a aparținut lui Nicolae Ceaușescu, vândută la licitaţie

  1. Stimată redacție, vă rog să nu mai continuați cu dezinformările și pseudoștirile. Aceasta a fost mașina cu care circula Nicolae Ceaușescu dar în nici un caz nu i-a aparținut, nici asta, nici alta și nici una din casele despre care tot citești, casa lui Ceaușescu de la…. Spre deosebire de conducătorii de azi, ăla nu a furat și nu a adunat nimic pentru el și familia lui !

Lasă un răspuns