Marii contribuabili, selectați de Fisc după noi criterii. DGRFP Timișoara face precizări

Marii contribuabili, selectați de Fisc după noi criterii. DGRFP Timișoara face precizări

Criteriile de selecție a marilor contribuabili de către Fisc vor suferi modificări semnificative de la începutul anului viitor. Ordinul președintelui Agenției Naționale de Administrare Fiscală nr. 1721/2021, privind organizarea activității de administrare a marilor contribuabili, prin care sunt revizuite criteriile de selecție a acestora, își va produce efectele începând cu data de 1 ianuarie 2022.

”Ca urmare a acestor reglementări, a fost redefinit portofoliul de contribuabili ce vor fi administrați la nivelul Direcției Generale de Administrare a Marilor Contribuabili. Noile liste ale contribuabililor, aprobate prin OPANAF nr.1782/2021, aplicabile de la 1 ianuarie 2022, sunt publicate pe portalul www.anaf.ro, secțiunea Infopublice, și pe pagina de internet a direcției generale, https://static.anaf.ro.

CITEȘTE ȘI: Bugetarii vor primi din nou vouchere de vacanță în 2022. Care va fi valoarea acestora și cum vor putea fi folosite

Contribuabilii vizați de reîncadrare vor fi informați prin intermediul structurilor de specialitate ale Direcției Generale de Administrare a Marilor Contribuabili sau ale structurilor teritoriale ale Agenției, cu privire la noua arondare”, precizează Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns