Mai multe reţete gratuite şi compensate în 2018

dumitrascu victor

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Timiş a decontat, anul trecut, cu aproape 30 de milioane de lei mai mult pentru reţetele compensate şi gratuite decât în 2017.

CITEȘTE ȘI: Apocalipsa multinaționalelor din vestul țării: Fabricile se închid sau se mută în alte ţări! Mii de oameni vor rămâne șomeri

Astfel, în 2018 CJAS Timis a virat farmaciilor din judeţ peste 162 de milioane de lei pentru medicamentele compensate si gratuite ridicate de asiguraţi.

CITEȘTE ȘI: Preţurile apartamentelor, pe cartiere, la Timișoara

Cel mai mare consum de medicamente a fost înregistrat în luna mai (15.924.160 lei), iar cel mai scăzut, ianuarie (10.811.180 lei). În anul 2017, în Timiş, asiguraţii au folosit medicamente compensate şi gratuite în valoare de 137 de milioane de lei.

CITEȘTE ȘI: Atenție – Un nou tip de escrocherie vizează utilizatorii de WhatsApp

„Precizăm faptul că, în cazul în care o persoană asigurată întampină probleme în obţinerea medicamentelor gratuite sau compensate, se poate adresa Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Timiş, pentru a rezolva în cel mai scurt timp posibil situaţia asiguratului respectiv”, a precizat Victor Dumitraşcu, presedinte-director general al CJAS Timis.

În 2018, în contract cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Timiş s-au aflat 138 de farmacii.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *