Bani pentru localităţile timişene

alexandru iovescu gal

Comitetul de selecție al GAL Timișul de Centru a selectat proiectele care vor primi finanțări în perioada următoare, suma totală fiind de aproximativ 485.000 de euro.

CITEȘTE ȘI: Apocalipsa multinaționalelor din vestul țării: Fabricile se închid sau se mută în alte ţări! Mii de oameni vor rămâne șomeri

Autorităților publice de pe raza GAL Timiș le-au fost alocați 160.000 de euro, bani destinați dotării serviciilor publice cu echipamente necesare gospodăririi eficiente a domeniului public.

O altă sumă importantă, 110.000 euro, este destinată domeniului socio-medical, aceşti bani fiind împărțiţi pentru modernizarea unui centru socio-medical în satul Șipet, comuna Tormac, și achiziționarea unei ambulanțe în comuna Parța.

CITEȘTE ȘI: Preţurile apartamentelor, pe cartiere, la Timișoara

Activitățile sportive și sprijinirea capacității administrative a societății civile beneficiază de o finanțare de aproape 90.000 de euro, iar 72.000 de euro au fost alocați susținerii activităților non-agricole din microregiunea Timișul de Centru.

De asemenea, pentru refacerea și consolidarea ecosistemelor și realizarea de acțiuni de conștientizare cu privire la mediul înconjurător s-au alocat peste 50.000 de euro.

CITEȘTE ȘI: Atenție – Un nou tip de escrocherie vizează utilizatorii de WhatsApp

“Este prima selecție din acest și ne bucurăm că am reușit să atingem o gamă vastă de domenii care sunt finanțate.

În primăvara acestui an, se va deschide o sesiune nouă de apeluri de depunere de proiecte pentru ONG-uri, agricol, non-agricol și asociativitate și creare de cooperative, unde sper să avem din nou proiecte eligibile pe care să le putem finanța.

CITEȘTE ȘI: Pentru a nu fi recunoscut de rude, un câştigător la Loto şi-a ridicat premiul deghizat

O altă veste bună e că proiectele selectate anul trecut sunt deja în fază de implementare, ceea ce înseamnă că lucrurile funcționează foarte bine”, spune Alexandru Iovescu, managerul GAL Timișul de Centru.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *