Pentru a nu fi recunoscut de rude, un câştigător la Loto şi-a ridicat premiul deghizat

castigator loto

Un bărbat din Jamaica s-a deghizat în criminalul din celebrul film ‘Scream’ atunci când şi-a ridicat cecul de 158 de milioane de dolari, pentru a nu fi recunoscut de rude.

Tânărul a câştigat suma uriaşă, respectiv 158 milioane de dolari jamaicani (1,17 milioane de dolari americani), şi nu a vrut să îşi dezvăluie identitatea pentru ca rudele sărace să nu îi ceară bani.
Câştigătorul la Loto a aşteptat 54 de zile înainte de a merge la Loterie pentru a-şi încasa premiul, după ce a câştigat în luna noiembrie a anului trecut.

Pentru că rata criminalităţii în Jamaica este una foarte ridicată, câştigătorii la Loto preferă să îşi ascundă identitatea pentru a nu deveni victime ale infractorilor, dar şi pentru a nu fi nevoiţi să împartă banii cu rudele sărace, notează Daily Mail.

‘Vreau să îmi cumpăr o casă frumoasă. Nu am găsit una încă, dar voi căuta. Mi-ar plăcea să îmi dezvolt afacerea pe care o am acum, dar şi să trăiesc mai bine’, a spus câştigătorul la Loto deghizat în Scream.
Anul trecut, în luna iunie, o câştigătoare la Loto a purtat o mască ‘emoji’ pentru a-şi proteja identitatea, după ce a câştigat 180 de milioane de dolari jamaicani, conform observator.tv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *