Pentru a nu fi recunoscut de rude, un câştigător la Loto şi-a ridicat premiul deghizat

Un bărbat din Jamaica s-a deghizat în criminalul din celebrul film ‘Scream’ atunci când şi-a ridicat cecul de 158 de milioane de dolari, pentru a nu fi recunoscut de rude.

Tânărul a câştigat suma uriaşă, respectiv 158 milioane de dolari jamaicani (1,17 milioane de dolari americani), şi nu a vrut să îşi dezvăluie identitatea pentru ca rudele sărace să nu îi ceară bani.
Câştigătorul la Loto a aşteptat 54 de zile înainte de a merge la Loterie pentru a-şi încasa premiul, după ce a câştigat în luna noiembrie a anului trecut.

Pentru că rata criminalităţii în Jamaica este una foarte ridicată, câştigătorii la Loto preferă să îşi ascundă identitatea pentru a nu deveni victime ale infractorilor, dar şi pentru a nu fi nevoiţi să împartă banii cu rudele sărace, notează Daily Mail.

‘Vreau să îmi cumpăr o casă frumoasă. Nu am găsit una încă, dar voi căuta. Mi-ar plăcea să îmi dezvolt afacerea pe care o am acum, dar şi să trăiesc mai bine’, a spus câştigătorul la Loto deghizat în Scream.
Anul trecut, în luna iunie, o câştigătoare la Loto a purtat o mască ‘emoji’ pentru a-şi proteja identitatea, după ce a câştigat 180 de milioane de dolari jamaicani, conform observator.tv.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns