Mai există fotbal în Timişoara şi după pierderea golgheterului?

robu fotbal 1

Fotbalul timişorean a ajuns într-o situaţie-limită, din care cu greu se va putea ieşi.

După retrogradarea lui ACS Poli în liga a III-a, primarul Nicolae Robu a anunţat că îşi ia mâna de pe echipă, fapt ce ridică noi semne de întrebare asupra viitorului fotbalului timişorean.


fabric 2CITEȘTE ȘI: Locuitorii unui cartier din Timișoara solicită prezența poliției în zonă, ca să mai aibă curaj să iasă pe stradă!

 


Totuşi, Călin Dobra, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, vine cu o propunere pentru relansarea fotbalului, neomiţând să-l ironizeze pe primarul Timişoarei: „Managementul defectuos, fondurile cheltuite fără discernământ și implicarea unor persoane paralele cu fenomenul, golgheteri de ocazie, au scos Timișoara de pe harta fotbalului de performanță.


tanar remeteaCITEȘTE ȘI: El este tânărul care l-a adăpostit pe criminalul Ionel Lepa: „Stau, dar nu mai da / Omorâţi-l și p’ăla!”

 


Am pus umărul din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiş la nașterea acestui club în anul 2012, dar m-am retras după o perioadă din toate funcțiile, tocmai din cauza celor descrise mai sus.

Un club care dorea să ajungă în elită nu putea fi condus de maniera în care a fost condus de administrația Robu… și regret că am avut dreptate.


lepa 1CITEȘTE ȘI: Ionel Lepa va fi externat – Unde va fi încarcerat asasinul poliţistului Cristian Amariei

 


Ca iubitor al fenomenului și fost sportiv, nu pot decât să deplâng situația în care a ajuns fotbalul în Timișoara. Dar, tocmai pentru că îmi pasă, vin cu o provocare către celelate echipe, ASU și Ripensia.

Haideți să depășim orgoliile și să punem bazele unui singur club care să dispună de finanțare privată și care să își propună promovarea în prima divizie.


ionel marcel lepa 1CITEȘTE ȘI: Șeful Poliției Române, Ioan Buda, a dispus anchetă la IPJ Timiș: Acțiunea polițiștilor a fost deficitară și defectuoasă

 


Autoritățile locale, în speță Consiliul Județean Timiş, vor asigura finanțarea sectorului juvenil, fără o implicare directă în conducerea clubului.

Să conducă specialiștii. Asta e soluția pe care o propun și de la care ar trebui să pornească discuțiile despre revigorarea fenomenului”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *