El este tânărul care l-a adăpostit pe criminalul Ionel Lepa: „Stau, dar nu mai da / Omorâţi-l și p’ăla!”

Criminalul Ionel Lepa, care a împuşcat mortal un poliţist la Recaş, nu era singur în momentul în care a fost capturat. În casa din Remetea Mare se afla şi prietenul acestuia, care l-a ascuns pe infractor.


CITEȘTE ȘI: Asasinul poliţistului a fost prins

 


Interlopul fugar Marcel Ionel Lepa a fost prins, marți dimineața, în urma unei operaţiuni spectaculoase.

Polițiștii au reușit capturarea asasinului în locuința prietenului său din Remetea Mare, acolo unde, luni, trupele speciale au descins și au găsit urme de sânge.

Lepa a fugit, însă, de acolo, dar s-a întors noaptea trecută, în jur de ora 2.

Ionel Lepa a fost capturat când era în baie

Polițiștii care l-au filat au anunțat trupele speciale care au plecat spre locație. În numai câteva minute, mascaţii au intrat în casă şi l-au găsit pe Ionel Lepa în baia locuinţei.

Luptătorii l-au încătuşat imediat pe criminal, prietenul acestuia care îl ascundea în casa bunicii sale fiind, de asemenea, imobilizat.

Momentul prinderii lui Ionel Marcel Lepa a fost surprins în imagini. Pe aceste se poate observa cum criminalul fugar a fost încătuşat şi pus pe o canapea dintr-una din camerele casei din Remetea Mare.

Ionel Lepa avea pistolul la brâu când a fost luat pe sus de luptătorii SIAS, fiind pregătit să ucidă din nou pentru a nu fi prins. Din fericire, anchetatorii au reuşit să-l prindă pe criminalul Ionel Lepa fără să tragă vreun foc de armă.

Ionel Marcel Lepa nu era singur în casă în momentul în care a fost capturat. Alături de el era un tânăr, prieten al acestuia. El a declarat că nu are nici o vină, că nu l-a ascuns pe criminal.

Când a venit acasă, în jur de ora 4 dimineaţa, l-a găsit pe Lepa întins. L-a întrebat dacă are arma la el, iar asasinul i-a spus că da şi să tacă din gură, scrie observator.tv.

2 Comments
Nuconteaza 05/06/2019
Niste mizerabili. Prietenii lui Dragnea et comp.
Antisobolan 04/06/2019
Sobolan ce merita sa moara de foame