Asasinul poliţistului a fost prins

lepa 1

Ionel Lepa, cel care l-a împuşcat mortal pe Cristian Amariei, a fost prins, la Remetea Mare.

Bărbatul a fost luat prins surprindere de oamenii legii care nu au folosit armamentul din dotare pentru capturarea asasinului.

Urmează ca Ionel Lepa să fie adus la Timişoara pentru a audieri, poliţiştii urmând să afle şi unde s-a ascuns în tot acest timp.

Interlopul care a ucis un polițist în Timiș are un trecut extrem de violent, care include condamnări de peste 16 ani de închisoare pentru numeroase infracțiuni, precum tâlhărie, furt calificat, dar chiar și pentru conducere fără permis sau conducere a unei mașini neînmatriculate. El este însă și protagonistul unei evadări din închisoare. Ionel Marcel Lepa a fost prins abia după mai bine de un an de polițiști.

Asasinul polițistului Cristian Amariei are un cazier plin de condamnări. Doar în anul 1999, Ionel Marcel Lepa a fost de trei ori la închisoare: prima dată în perioada 6 iunie 1998 – 8 ianuarie 1999, a doua oară între 16 martie – 21 martie 1999 și a treia oară între 11 iunie – 28 octombrie 1999.

ot în anul 1999 însă, pe 28 octombrie, Ionel Marcel Lepa a reușit să evadeze din închisoare. Timp de mai bine de un an, el a reușit să se ascundă de polițiștii care-l căutau. Abia în noiembrie 2000, după un an și o lună de la evadare, anchetatorii au reușit să-l prindă.

Pedeapsa de 16 ani de închisoare, dintre care 3 ani și 6 luni erau pentru evadare, a fost reconfirmată de Tribunalul militar București în 2011, când interlopul era deja de 11 ani în Penitenciarul Aiud.

În septembrie 2014 însă, Ionel Marcel Lepa a avut din nou probleme cu legea, după ce a comis o tâlhărie. A încercat să fure motorină de la o combină, dar a fost surprins de proprietari și a fost nevoit să fugă, după ce l-a tăiat la mână, cu un briceag, pe unul dintre urmăritori.

Individul a fost prins după câteva ore, la un filtru al poliției. Ulterior, a aflat că cele două bidoane de pe combină pe care a vrut să le fure și în care el credea că e motorină erau, de fapt, pline cu apă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Asasinul poliţistului a fost prins

  1. Ce să facă la pușcărie
    ….LUX ..
    Lasatil la un spital să-l mânce viermi!!!!
    In MINĂ la lucru , să vadă lumina zilei când o mai vedea și al de e mort.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *