Ionel Lepa va fi externat – Unde va fi încarcerat asasinul poliţistului Cristian Amariei

lepa 1

Ionel Mircea Lepa, ucigaşul agentului Cristian Amariei, a fost prins, ieri dimineaţă, în casa unui prieten care locuieşte cu bunica lui, la Remetea Mare, după ce sute de poliţişti, jandarmi şi trupe speciale l-au căutat timp de aproape două zile.


fabric 2CITEȘTE ȘI: Locuitorii unui cartier din Timișoara solicită prezența poliției în zonă, ca să mai aibă curaj să iasă pe stradă!

 


Ionel Mircea Lepa a fost găsit la şapte kilometri de locul crimei pe care a comis-o, împuşcat de două ori. În umăr şi-n torace.

La scurt timp după ce a fost încătuşat, criminalul a fost transportat cu ambulanţa, sub escortă, la Spitalul Municipal din Timişoara, unde a intrat direct în sala de operaţii.


colaj politist criminalCITEȘTE ȘI: Mesajul cutremurător al unui poliţist, după capturarea criminalului Ionel Lepa: „Tu intri în pământ, scursura merge într-un loc democratic”

 


Medicul Ovidiu Burlacu, cel care l-a operat pe Ionel Mircea Lepa, a declarat că intervenţia chirurgicală a durat 30 de minute, că individul este bine şi că nu mai are nici infecţia pe care a avut-o când a ajuns la spital.

Bărbatul care l-a ucis pe poliţistul Cristian Amariei este sub pază, 24 din 24.

Are cătuşele la mâini, iar trei agenţi de la Trupele Speciale îl păzesc în permanenţă, în salon.


cod galben 13CITEȘTE ȘI: Cod galben de vreme severă în Timiș

 


Mâine, Ionel Lepa va fi externat şi, va fi dus direct după gratii. Cel mai probabil, criminalul va fi încarcerat la Penitenciarul din Arad, care este de maximă siguranţă.

Reamintim că, în urma activităților informativ operative desfășurate de polițiști, Ionel Marcel Lepa a fost prins, ieri dimineaţă, pe raza localității Remetea Mare, din județul Timiș.


tanar remeteaCITEȘTE ȘI: El este tânărul care l-a adăpostit pe criminalul Ionel Lepa: „Stau, dar nu mai da / Omorâţi-l și p’ăla!”

 


Lepa a fost luat prin surprindere de poliţişti, nu a opus rezistenţă şi nu s-a folosit armamentul din dotare. Nici criminalul nu a apucat să-şi folosească pistolul, pe care îl ţine la brâu.

Șeful Poliției Române, Ioan Buda, a declarat că a dispus o anchetă la IPJ Timiș deoarece, potrivit acestuia, misiunea polițiștilor pentru a-l prinde pe Leca a fost defectuoasă, conform stiripesurse.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *