Leii din Banat înfruntă de trei ori Leii din Bănie, în doar câteva zile

Leii din Banat joacă de trei ori cu Leii din Bănie, în doar câteva zile

Leii din Banat înfruntă de trei ori Leii din Bănie, în doar câteva zile.

Baschetul nu se oprește nici în perioada sărbătorilor de iarnă. Până la finele anului, mai sunt programate o etapă din Liga Națională și cele două manșe din sferturile de finală ale Cupei României.

În campionat, SCM OHMA Timișoara va înfrunta SCM U Craiova, în etapa a XII-a, la sala Constantin Jude. Partida va avea loc sâmbătă, 18 decembrie, de la ora 18,00, iar alb-violeții vor să obțină al șaptelea succes. Ei au avut parte de o deplasare lungă, în urmă cu câteva zile, și de două înfrângeri la 48 de ore diferență, la Galați și la Voluntari.

„Weekend-ul trecut nu a fost foarte bun pentru noi, din cauza rezultatelor și a deplasării foarte lungi. Simt că acum trebuie să fim mai motivați decât oricând, pentru că avem nevoie de victorie la fiecare meci. Două înfrângeri consecutive nu făceau parte din planul nostru: știam că la Voluntari va fi un meci greu, dar ne așteptam la mai mult de la Galați. Poate că nu am fost destul de concentrați acolo, din cauza drumului lung și cu complicații. A fost o nebunie”, a declarat Darrion Strong.

CITEȘTE ȘI: Curtea de Conturi confirmă varianta sindicală de la Primăria Timișoara

Fundașul american a vorbit și despre confruntările cu SCM U Craiova din Cupa României, la 23 și 29 decembrie, cu primul meci acasă:

„Vor fi dispute foarte interesante. Acolo evoluează Troy Franklin, care face parte din aceeași generație cu mine și care știu că a jucat aici. În plus, îl au pe Michael Qualls, cu care am evoluat în aceeași ligă, la Chicago și chiar suntem prieteni. Este o bucurie să pot juca din nou împotriva lui. Vor fi meciuri interesante, va semăna cu o serie de play-off”.

În clasament, Leii din Bănie sunt pe locul al cincilea, cu șapte victorii și patru înfrângeri, iar Leii din Banat sunt pe poziția următoare, cu șase victorii și cinci înfrângeri.

Foto: baschet.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns