Curtea de Conturi confirmă varianta sindicală de la Primăria Timișoara

Bugetul Timișoarei a fost aprobat de către consilierii locali

La Primăria Timișoara a existat o continuă dispută pe tema funcționării aparatului de specialitate.  În timp ce sindicatul susținea că  trebuie să se aplice vechea organigramă, mai ales că există și o sentință judecătorească în acest sens, conducerea primăriei avea altă opinie, continuând să aplice prevederile noi organigrame.

CITEȘTE ȘI: Video: După tornadele care au devastat oraşe întregi, în SUA și-au făcut apariţia furtuni de zăpadă şi de praf

Până la un verdict irevocabil al judecătorilor, a venit raportul Curții de Conturi, care dă dreptate sindicatului. ”Ca urmare a atacării în instanță a HCLMT nr 237/15.06.2021, prin care se aprobă modificarea și aprobarea organigramei, statutului de funcții și a regulamentului de organizare și funcționare a aparatului de specialitate al primarului municipiului Timișoara, prin Hotărârea Tribunalului Timiș nr. 809 din 16.08. 2021, se suspendă executarea HCLMT nr. 237/15.06.2021.

În consecință, structura organizatorică aflată în vigoare la data prezentului audit este cea reglementată prin HCL nr. 263 din 07.07. 2020 privind modificarea și aprobarea organigramei și a statutului de funcții pentru aparatul de specialitate al primarului municipiului Timișoara, care presupune o altă dimensionare a personalului cu atribuții efective în domeniul administrării patrimoniului legal, fapt care a generat în toată această perioadă unele disfuncționalități pe aceasă linie”, se arătă în raportul Curții de Conturi.

Oricum, situația continuă să se mențină încurcată, în Primăria Timișoara lucrându-se cu două organigrame. Liderul sindical Tiberiu Negrei spune însă că ultimele zvonuri sunt că ar fi intrat în lucru o a treia organigramă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Curtea de Conturi confirmă varianta sindicală de la Primăria Timișoara

  1.  Magistre DONIMIC FRIG pina la incheierea mandatului de primar o sa reusiti si alt ceva sau veti face numai organigrame.Veti angaja toti USR isti sau o sa mai aveti si preocuparile in interesul celor pe care ati reusit sa ii fraieriti sa va voteze.Ca orasul a ajuns o halda de gunoi,tot orasul numai TRANSEE de la lucrari incepute si nefinalizate,caldura aproape de temperatura din frigidere,iluminatul tradal pe cale de disparitie.Dar asta auzim tot timpul vom face,vom drege,vom lua credite,vom angaja specialisti in TAIATU FRUNZELOR LA CAINI,greaua mostenire si noi am face dar PNL ul si PSD ul ne saboteaza.Dute domnule odata WO DER PFEFFER WÄCHST si lasa ne in plata domnului cu ABURELILE tale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *