Ipoteze pentru sinuciderea lui Marcel Lepa! Dumitru Coarnă: ‘A început să realizeze amploarea faptelor. Nu era deloc confortabil’

dumitru coarna

Președintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, Dumitru Coarnă, susține că opinia publică nu trebuie să se grăbească cu concluzii în cazul sinuciderii lui Marcel Lepa în închisoare. Dumitru Coarnă a explicat faptul că deținutul se afla într-un regim special și cel mai probabil s-ar fi așteptat la o condamnare pe viață.


ionel marcel lepa 2CITEȘTE ȘI: Marcel Ionel Lepa, bărbatul care a ucis un poliţist în Timiş, s-a spânzurat în penitenciar

 


De asemenea, a explicat sindicalistul, „lucrurile se schimbă” în detenție când ești acuzat de uciderea unui polițist.

„Eu zic să nu ne grăbim atâta timp cât nu avem toate datele anchetei. Acolo este o anchetă administrativă.


Motorul antigravitationalCITEȘTE ȘI: Un timişorean a realizat un motor care anulează greutatea obiectelor. Inventatorul Puiu Câneparu a fost deja contactat de NASA

 


Din ce văd eu din informațiile transmise în spațiul public până la această oră vorbim de un suicid. Trebuie să așteptăm toate datele.

99 spre 100% vorbim de sucicd. Nu contează ce spun eu, ci ce o să spună documentele. Aici vorbim de documentele medico legale.

CITEȘTE ȘI: Anchetă internă la Penitenciar după sinuciderea criminalului Ionel Marcel Lepa

El se afla într-un regim special, altele decât normele generale. El probabil se aștepta la o sentință pe viață. El probabil a început să realizeze amploarea faptelor. Nu era deloc confortabil față de alte infracțiuni. Lucrurile se schimbă. Cred că a fost și cauza care a dus la decizia lui de a-și pune ștreangul în gât”, a spus Dumitru Coarnă la B1TV.

Personalul medical al Penitenciarului Timişoara a intervenit luni, în jurul orei 6,30, pentru acordarea primului ajutor în cazul deţinutului Marcel Lepa, care a săvârşit un act de suicid prin spânzurare, în grupul sanitar al camerei de deţinere, a anunţat purtătorul de cuvânt al instituţiei, subcomisar de penitenciare Ramona Ilieş, într-un comunicat de presă citat de Agerpres.

Concomitent aplicării manevrelor de resuscitare, a fost solicitat Serviciul unic de urgenţă 112. Echipajul SMURD a constatat decesul la ora 7,15, după efectuarea manevrelor de resuscitare.

În conformitate cu procedurile legale, administraţia locului de deţinere a anunţat familia persoanei decedate, a informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate şi a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara. Totodată, la nivelul penitenciarului s-a declanşat o verificare internă pentru a se stabili împrejurările producerii incidentului, menţionează sursa citată.

Marcel Lepa, ucigaşul poliţistului aflat în misiune, Cristian Amariei, a fost găsit spânzurat, luni dimineaţa, în celula sa din Penitenciarul Timişoara, au declarat surse judiciare, conform stiripesurse.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Ipoteze pentru sinuciderea lui Marcel Lepa! Dumitru Coarnă: ‘A început să realizeze amploarea faptelor. Nu era deloc confortabil’

  1. Ia vedeti si dv ce pensie incaseaza acest Dumitru Coarnă, la ce virsta s-a pensionat, etc, etc. Ca de dat din gura pe la posturileTV, e primul ! La fapte, mai putin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *