Marcel Ionel Lepa, bărbatul care a ucis un poliţist în Timiş, s-a spânzurat în penitenciar

Marcel Ionel Lepa, bărbatul care a ucis un poliţist în urmă cu o săptămână s-a sinucis, luni dimineaţa, în Penitenciarul Popa Şapcă din Timişoara. Reprezentanţii Ambulanţei au încercat să îl resusciteze, însă fără succes.

CITEȘTE ȘI: Ipoteze pentru sinuciderea lui Marcel Lepa! Dumitru Coarnă: ‘A început să realizeze amploarea faptelor. Nu era deloc confortabil’

Purtătorul de cuvânt al Serviciuui de Ambulanţă Timiş, Florin Crişan, a declarat, luni dimineaţa, un echipaj medical a fost solicitat să intervină la penitenciarul „Popa Şapcă” din Timişoara, unde un bărbat a fost găsit spânzurat.
Manevrele de resuscitare nu au avut rezultat, fiind declarat decesul.

Potrivit unor surse jucidiare, bărbatul care s-a spâzurat este Marcel Ionel Lepa, bărbatul care ucis un poliţist în urmă cu o săptămână.

Lepa era singur în celulă, după ce joi a fost externat de la Spital şi transferat la Penitenciarul
„Popa Şapcă”.

Vineri, el fusese arestat preventiv în cazul uciderii poliţistului, scrie mediafax.ro.

2 Comments
Sghibolt 10/06/2019
Am spus de cand s-a anuntat ca l-a impuscat pe politist ca de este prins se va sinucide. Oricum afara nu cred ca ar mai fi iesit iar acolo numai viata nu ar fi avut. Ce a cautat a gasit imi pare rau de politist in cel priveste pe acest criminal,sa arda in focurile iadului. Doi copii ard de dorul de tata din cauza lui.
Stefu 10/06/2019
Nu cumva a fost ajutat să "fie spânzurat (sic)?"